petek, 14. oktober 2011

Afriška kosmetika Mystic Afrike.

Dobro znano zgodovinsko dejstvo: izvajanje pilingu, jedkih snoveh znan že v antičnih časih. Seveda, postopek ta bil zgolj v kozmetičnih namenah. Sedaj, ko peeling postopek uporablja razširjenost, je postalo znano, da varnejšo in bolj učinkovite metode.
Kot veste, kožne spremembe, na primer, starostnih peg, gub, vaskularne mreže, rozacea vpliva na ultravijolično sevanje. Nebezosnovatelen vzrastajoč interes v procesu pilingu, saj popravek in odprav napak i sprememb v koži se dela z strokovnim pilingem.
Kaj je piling?
Naša koža deluje kot pregrada med organizmom in okoljem, ki je najbolj pomembna lastnost za regeneracijo, brez katerih bi bilo nemočni. Reakcjia na spremembe je takojšnja, saj se lahko naimanjše poškodbe dopravadijo do raku. Proces reprodukcije, običajno se vzbuja  z vsako škodo, na primer, opekline, praske, odrgnine, in še več.
Piling - kozmetični postopek, ki temelji na edinstvenih lastnosti kože - razmnoževanje. Koncept pilinga je, relativno rekoč,  "agresija v dobro."
Znano je, da podaljšanje človeškega telesa s starostjo, na žalost, počasnijo. Vendar, ljudje uspejo z učenjem, in tako upravljajo processom regeneracije, podobnim do  processu pomlajevanja. Regeneracija je, ki jih oddaja telo spodbuja elastina in kolagena, ki je novo tkivo, pomlajuje kožo, zgladi in napne.
Kozmetologi so pridobijo, kar šokantne rezultate, odpravljanje gub, brazgotin, starostnih peg, aken, razširjene pore, in še veliko več, ki jih nadzoruje procese celjenje kože. Kar cilj pilinga - kozmetični popravki na koži, njeno pomlajevanje in obnovo slednje.
Celo po enem samem postopku, pilingu so nepričakevane rezultate: žametna, gladka koža, njeno lepo mat površino.
Piling za telo
Piling za telo se uporablja za reševanje problemov estetski brez zatekanja k operacije. Ne samo, naš obraz, ampak telo je treba ustrezno namenit pozornost in skrb. Učinkoviti rezultati so doseženi z kombinirano uporabo piling telesa in obloge aktivira laminiranje, mezoterapija, masaže. Vendar pa ne pozabite, da opravljati kemični piling je dovoljeno le po zrelosti intimnej, temveč do veliki starosti. Piling telesa pomaga, da se znebite teh težav:
  • obnoviti elastičnost, čvrstost v tleh vratu in prsi, trebuh, stegna in zadnjico;
  • celulitis (uporablja mezoterapija, obloge, spa kopeli , različne vrste masaž);
  • hrbtno in prsno aken;
  • strij (strije);
  • debelostjo (prekomerno telesno težo) (velja mezoterapija, obloge, spa kopeli, različne vrste masaže).
  • zgodaj venenje kožo na rokah (od vseh najbolj prizadete zaradi negativnih dejavnikov);
Ob zaključku pilinga
Rezultati pilinga takoj očitne. Po enem samem postopku, so piling finominalne rezultate: žametna, gladka koža, njeno lepo mat površino, teksturo.
Da bi dosegli dolgo in slavno rezultat peeling postopek zahteva določeno število postopkov, odvisno od posameznika, glede na naravni, stare probleme zdravja. To ponavadi zahteva izvajanje od 4 do 6 zdravljenja za doseganje najboljših rezultatov.
Odnoviti svetlost, elastičnost kože, odpraviti napake, kot so velike pore, brazgotine, starostne pege, akne znamke, in tako morda le z postopkem  peelinga. Vi, kot so, kot kuščar, obnoviti nov videz vaše kože, dobite morda ne le novo kožo, ampak živlenije. Ne za nič se reče, da je srečna oseba uspešna na vseh svojh prizadevanjih!
Izkušnje tradicionalne afriške zdravilni ritual:
1. korak:
Osveževanje piling telesa (250 gramov):
Sestavine:
- Diamond prahu;
- makadamije oreh olje,
- olje marule drevesa;
- Vitamin E,
- natrijev klorid,
- dišave. Diamond Powder: prah iz diamantov, ki jo kopljejo v Južni Afriki, v povezavi s soljo zagotavlja kakovostn piling za vašo kožo in ji daje občutek razkošja.
Macadamia oreh olje: olje je plemenito, takoj absorbira, odpravlja draženje, luščenje, vrača mehkobo in nežnost na koži.
Tree Marula olje: lepo vpija v kožo in daje občutek nežnosti, vsebuje velike količine maščobnih kislin, vlaži kožo, preprečuje staranje kože, izboljša elastičnost.
Vitamin E: pospešuje obnavljanje celic in pomaga zaščititi kožo pred ultravijoličnim sevanjem, je dober antioksidant, ki zgladi in izboljša kožo.
2. korak:
Prijetno mleko za odstranjevanje
ostatkov olupke (200 ml) :
Sestavine:
- Baobab izvleček;
- olje marule drevesa;
- sojino olje. Baobab Izvleček: Baobab drevesa je simbol lepote, znanja in zaščiti. Njegov izvleček je bogat  amino kislin in vitaminov. Ščiti kožo pred škodljivimi vplivi okolja, vlaži in gladi.
Sojino olje: vsebuje od 50 do 60% esencialnih maščobnih kislin, ki jih telo ne more proizvajati, ki vsebuje vitamin E, ki ščiti kožo pred škodljivimi vplivi okolja, vlaži in jo neguje  lecitinom.
3. korak:
Sprostitvena Balzam (200 ml) :
Sestavine:
- Oil orehi makadamii;
- Baobab izvleček;
- Extract rojbusa;
- Oil dereva maruly. rojbusa Izvleček: ima antiallergennoe in antivospalitelnoe dejanje.

Ni komentarjev:

Objavite komentar