četrtek, 13. oktober 2011

Комpany - Apas Vital.


Po podatkih Svetovne zdravstvene organizacije Več kot 80% vseh bolezni na svetu skozi vodo. Letno v svetu zaradi onesnaževanja vode zboli okoli 500 milijonov ljudi. Število primerov poveča, se zmanjša trajanje človeškega življenja v mnogih državah.
V RUSIJI danes več kot 50% sistemov za oskrbo z vodo
Presežene življenje in so v nevarnosti. Približno 70% industrijskih podjetij, ki nimajo čistilnih naprav, raje smetišče odpadkov v reke in jezera Apas Vital vsebuje več kot 13 tisoč strupenih snovi. Ni naravne mehanizme za odstranjevanje takega števila exotoxins, zato je uporaba umazane vode povzroča številne bolezni.
Znanstveniki na univerzi Washington ugotovili, da je bila večina rib v Columbia River ženske losos prvotno moškega. S spremembo spola pripeljala ženske spolne hormone, estradiol in njegovi analogi, katerih koncentracija v reko nekajkrat večja od največje dovoljene stopnje. V glubinskih vodah Nemčiji našli visoke vrednosti zdravil za zniževanje holesterola v krvi. Isto zdravilo je na voljo v alpskih jezerih in rekah v Švici s številnimi sredstva za boj proti debelosti, protivnetna zdravila, kot so ibuprofen in diklofenak, steroidnih hormonov, antibiotikov in kontracepcijskih sredstev. 
Kot smo rekli, večino bolezni na svetu - zaradi pomanjkanja običajne vode. Kaj storiti? Kaj storiti zato, da bi kakovost vode, ki jo jemo, śla je na bolje? Kako zaščititi svoje otroke pred škodljivimi bakterijami, ki živijo v vodi? Odgovor je preprost - vodni filter Vital Apas. In ob upoštevanju, da je kakovost vode, ki jo porabi človek "znotraj", je odvisno od njegovega življenja (in to ni patetično), potem mora biti res dober filter kakovosti. No, poglej, je zaželeno, da preprečuje poškodbe proizvodov od neprijetnih čustev.
Od podjetja, ki proizvajajo filtri za čiščenje vode, VITAL Apas . večini odgovorov na te lastnosti Približno 40 leti začel njegov razvoj nove tehnologije čiščenja vode - membrane. Podjetje Vital Apas uporablja najnovejše tehnologije in ima na voljo široko izbiro "know-how." Pri uporabi membranska filtracija, se voda očisti večine vrst onesnaženja.
Pri razvoju teh sistemov sledil zelo stroga varnostna pravila pri uporabi električnega orodja. Vsi izdelki so certificirani. Podjetje izdeluje v dveh različicah filtrov za vroče, toplo, in, v resnici, hladno vodo, miza in zgradili neposredno pod umivalnik.
Tabela filter ima tri temperature možnosti prečiščene vode z vročo vodo, vodo sobne temperature in hladno. Instrument, zgrajena pod umivalnikom, je neposredno povezana z zunanjim virom vode.
Štiri stopnje filtracije brez izjeme filtri Apas Vital zagotovljajo priložnost, da se znebite bruto nečistoč iz klor iz kemičnih odpadkov in fine organskih snovi. Enote so opremljene z vsemi potrebnimi priključki, in filter določa in električni kabel.
Vital Apas Фильтры prejel priznanje za odlično kakovost vode po filtraciji. To ni samo, da ni nevaren za zdravje, kot tudi skrbi za drago napeljave, vodovod, naprav ter modela, ne bo poškodb notranjosti vaše kuhinje. Med drugimi prednostmi membrane čistila in škodljive snovi, ki ne naberejo, in sistematično združijo. Zahvaljujoč kakovosti vode ostaja dosledno visoka. Ti sistemi niso zapletena za uporabo in ne zahteva preveč pozornosti od uporabnika.

Filter podjetij Vital Apas


Ni komentarjev:

Objavite komentar