petek, 14. oktober 2011

Vrsta kozmetike z 24-karatnim zlatom.

Prodajna uspešnica v največjih mestih v zahodni Evropi in ZDA, je postala nova generacija kreme za obraz in telo, ki vsebuje to 24-karatne zlato . Po starodavni kronike, zlato v prahu, izdelkov za nego kože uporablja legendarni egipčanski kraljici Kleopatri. Uporabljali zlato in kitajski cesarji so iskali tudi večno mladost. Pojem "biogold" skoval medicine Kitajske. Je del anti-aging kozmetike. "Biogold" deluje kot neke vrste "vodnik" za hranila, kot da lahko delujejo kot moderne kemične spojine in celo za tradicionalno starodavno kitajsko zeliščni ekstrakt, biser v prahu, peptide, in druge svile, eksotično zveneče sestavine. Zadnji dogodki raziskovalcem omogočajo, da pridobi organske zlato iz rastlin. To stimulira kožo, da absorpcija aktivne snovi, je nasičena s kisikom, ščiti kožo in pomaga, da bi dobili stabilno učinek pomlajevanja.
Kozmetični zlato , poleg osnovne funkcije "dirigenta" hranilnih snovi, pospešuje delitev kožnih celic, kar je zelo pomembno za ženske.
Anti-aging kozmetične linije, ki proizvajajo skoraj vseh znanih blagovnih znamk. Podjetja, ki ponujajo "goldterapiyu" obljubljajo za krepitev in dvig obraza posodobitve barve kože, splošni pomlajevanje in obnovo. Razen  izjemnih prevodnih lastnosti zlata dragoceni metali nadajo zdravilni učinek plemenitih kovinskih ionov - sodobnej medicini. Ioni poveča presnovne procese v koži, ki pomagajo proizvajati kolagen. Plus ioni izhajajo y prostih radikalov, za katere je znano, da prispevajo k staranju kože. Danes, v času industriji je smiselno, že govoriti za nanozolote kot izdelek kozmetike. Gold nanodelci so koristne, saj lahko njihova območja ustvarjajo več uporaben za enako tkivo ione, kot pravijo kvadratnih kosov zlata, merjena v gramih. Zato bo gel sestavljen iz zlatih nanodelcev je sposoben zagotoviti koži veliko večju količinu  uporabnih ionov kot tudi "biogold." Upravljanje zlatym gelem znanstveniki razvijajo, ki temelji na odkritju Mike Faraday v letu 1845, pojavi diamagnetism. Študij vedenje različnih snovi v magnetnem polju, je ugotovil, da če je eden od njih privlači magnet, potem lahko drugi črpa. Kozmetologi so v upanju, da bo v prihodnje diamagnetism bi jim pomagali rešiti problem zagotavljanja zlatego gela v tkivo, celice, organi. To lahko trajno rešili problem ohranjanja cvetoče čar mladosti,  za vsakogar.
First Syvorotka DLA osebe in življenja 24 kart (30 ml):
Sestavine:
- alantoin,
- Panthenol,
- acetil Hexapeptide-8
- Silk beljakovin;
- liposomski (nano delci zlata)
- izvleček črna semena.
Alantoin: pomirja corneum stratum, lažje ločevanje mrtvih celic in stimulira regeneracijo tkiva. Vnaša v sestavi kozmetičnih izdelkov, da ozke pore, mehča kožo, vključno s tistimi za nego razpokane kože ali ne spali.
Pantenol: izboljšuje nego kože, vlaženje, protivnetno in protibolečinsko učinek, celi rane.
Acetil Hexapeptide-8 (Argireline) preprečuje krčenje mišic, s čimer se zmanjša globino gub na obrazu in "zračne noge."
2. Dnevna krema za vse tipe kože, 24-karat (50 ml):
Sestavine:
- Sintetična hexapeptide (veriga 6 amino kislin)
- Gibralizovanny fibroin
- liposomski (nano delci zlata)
- izvleček olja riž
- ekstrakt črnega koruze
- izvleček listov rdečega grozdja
- filtri UVA / UVB
Sintetični hexapeptide (veriga 6 amino kislin), zmanjšuje napetost obraza, ki povzroča zmanjšanje linije in gube s konstantno uporabo, zmanjšuje gube in globoke brazde, krepi in krepi kožo in elastičnost.
Gibralizovanny fibroin: svila protein. Silk - odličen vir esencialnih aminokislin za kožo. Silk beljakovine so sposobni za obnovo poškodovanih območij, glajenje in poliranje površine. Ni naključje, da japonska gejša šelk uporablja kot sredstvo za ustvarjanje popolno kožo - oni so samo drgnjenje celotno telo.
Liposomski (nano delci zlata) liposomskim kapsulah predstavlja zlato, ki zagotavlja razkošno nego kože, izboljša prodiranje v kožo drugih sestavin kreme: vitamini, rastlinskimi izvlečki.
Izvleček olje Rice: palminovoy bogato in linolenske kisline. To vlaži kožo, pospešuje presnovo in gladi gube. Sredstev, ki vsebujejo izvlečke riža, za boj proti prezgodnjemu staranju, osvežite in mehča kožo. Je značilna visoka vsebnost antioksidantov, vitamina E in gama-oryzanol.
Ekstrakt črnega zrna: dolgoročno zagotavlja hidracijo.
Leaf izvleček rdečega grozdja: rdeči listi grozdja imajo antiseptično, pa tudi filter z UVA / UVB
3. Nočna krema za vse tipe kože, 24 karatno (50 ml):
Sestavine:
- skvalen,
- karitejevo maslo,
- sintetični hexapeptide (veriga 6 amino kislin)
- Silk beljakovin;
- liposomski (nano delci zlata)
- ekstrakt rožmarina,
- Palmitoilitripeptid.
Skvalena: naravni večkrat nenasičenih ogljikovodikov, viskozna oljnata tekočina brez vonja in barve. Vztraja, elastičnost, vlago in mehkobo kože.
Karitejevo maslo: zaradi svoje sestavine, ki se uporablja za izdelavo višje kakovosti smetano. Vsebuje sestavine, kot so oleinske kisline, triterpene saponini, vitamin E, provitamin A in allotoin, in fitosteroli. Primerna je za občutljivo kožo na obrazu in vratu.
Izvleček rožmarina: vsebuje eterično olje, flavonoide, triterpene saponini, alkaloidi, ki spodbujajo krvni obtok.
Palmitoilitripeptid: stimulira nastajanje kolagena, gladi gube in kožo napolni z energijo.
Silk beljakovine: regeneracijo kože in jo nasičena z vlago.

Predstavitev vrsto kozmetike s nanozolotom 24 K-rat

Ni komentarjev:

Objavite komentar