petek, 14. oktober 2011

Program negi za lasije.ProCap

Ljasje - temelj lepoty, njeno poudarjanje ali, če je to potrebno,  skrivanje pomanjkljivosti. Zato, lasje potrebuje dnevno nego in skrb. Pogosto stanja las je odvisna od splošnega zdravstvenega stanja. Najbolj izrazito v spomladi, ko je telo utrujeno in primanjkuje vitaminov - potem težave z lasje več i trajo dlje. Po praznikih, če ste bili rozumni in niso podvržali pretirano lasje izpostavljenju sonca, postanejo mehki, sijoči, se ukladajo lepo. Toda to ne pomeni, da lahko zanemarjate vsakodnevno nego las in redni zdravstveni obnovitvene postopke. Proizvajalci izdelkov za nego kože se nenehno razvijajo nove formule in recepti, o tzm nenehno slišimo in vidimo v  televizijskim oglaševanju. Ona je včasih izgleda prepričljivo, in mi, čeprav z ne prepričlivistijo, vendar še vedno kupujemo priporočeni izdelek in začinjamo eksperimentirati. Ampak nekako rezultati pogosto zmedni, in včasih frustrirajuće.
Načrtovan briljantno pepelast ton na embalaži nenadoma spremeni v neverjetno modro-zelene na našej glave
. In če nam je uspelo doseči želeni rezultat, nato pa dvoh tednah postaje  barva las, ki ne spominja na sočno  začetno iybrano barve.  Boleče dvome o iskrenosti promocijski film zvezde in sum, da v resnici so pobarvane lase v dragem salone v zelo različnih barvah postane vidni potrditev. Depresivni ženske z žalostnimi izkušnjami  grejo v kozmetični salon, da bi nijhove lasje bilo ne slabši kot filmska zvezda.

ProCap

Dobro urejene, močni lasje videti lepymi

in gestymi:

• Z inovativnimi kompleksi za balance oskrbe
za volosami;
• Vsebuje aktivne formuli s posebej razvito za
series «ProCap» NoroLipil zapleten in naslednje snovi:
Apigenin, flavonoidi iz citrusov, oleinske
kislina iz izvlečka korenin Hemslaya amabilis (obrat
s-rose, kot brsti iz družine Cucurbitaceae, pa tudi
znan kot Luo-Guo), kofein za moške in ženske, kot tudi
z izvleček soje za ženske;
• ciljno nego kože in las;
• Klinično preizkušen.

Programa "ProCap"

predstavljata dva

nego

sistemami:

Za moške:
Cikel rasti dlak:
Anageni / fazi rasti: v žarnica las anageni se oblikuje in nov začetek prodktsirovanie las. Trajanje fazi rasti okoli 2-6 let, običajno bivajo v tej fazi 85-90% las. catagen / fazi regresije ustavi proizvodnjo celic in lasnih mešičkov je zožil, lasje pade ven, približno 1% vseh las je v tej fazi, trajanje 2-3 tedne . Telogen / počitkom: regeneracija zgodi še enkrat, v lasnem mešičku in delitev celic, novi lasje dolžini približno 2-4 mesecev, približno 18% vseh las je ponavadi obstaja v tej fazi.

Izpadanje las lahko povzročijo stres, vnetje lasišča, oslabljeno delovanje ščitnice in jemljejo zdravila.
Toda najpogostejši vzrok - to je posledica dedno izpadanje las, androgenetic alopecija. androgenetic alopecija - to ni bolezen v običajnem pomenu besede, in obljubila pojav. To izhaja iz mladosti v obliki tako imenovanih plešast popravki (plešast področju glave nad čelom na templje na obeh straneh). S starostjo vpliva tudi na zgornji in zadnji del lobanje, in plešasti glavi nastane. V začetku procesa odkrivanja je mogoče ustaviti in preprečiti popolno izgubo las. Vzroki: moški spolni hormoni (androgeni) - vzrok za dedno izpadanje las povzročajo. Oblikujejo se pri moških 95%, v spolnih žlezah in v obtoku večinoma pritrjena na beljakovine. Pri androgenetic alopecija ključno vlogo, ki jo produkt presnove najpomembnejših moškega hormona, testosterona: digidroksitestosteron. To se zgodi v ciljnih organov in sicer z zamenjavo s pomočjo encima 5-alfa reduktazo tipa II testosterona. digidroksitestosteronov povečana koncentracija na lasne mešičke vodi do povečane ravni mitoze in zmanjšanje anageni / fazi rasti dlak. Lasnih mešičkov in stayut vsak izpadanje las je tanjša in manj do leta, bo na koncu, lahko izvajajo le malo las navzdol. fazi rasti dlak, ki ponavadi traja 2-6 let, zniža v tem primeru do 1 leta. V tem primeru lase žarnica zožitev vezivnega tkiva ustavi dostop do krvi, tako da lasnega mešička izgine po izgubi las.






ProCap. Balance šampon za moške (200 ml):

Šampon izdelkov za nego las za moške in obnavlja podporo zdrave lase in odlično dopolnilo k tonik. Sestavine: - oleanolic kisline; - Apigenin, - Biotin tripeptid; - Noro Lipil, - kofein; - nikotinamid, - Zinc PCA, - hranila , - sredstva za klimatske in druge oleanolic kisline: pogost vzrok za izgubo las - hormoni. Male testosterona se pretvori v digidroksitestosteron. Digidroksitestosteron je vzrok smrti korenine las, lasje pade ven prezgodaj. Študije so pokazale, da oleanolic kislina preprečuje digidroksitestosterona. Apigenin: za urejeno rast lasnih korenin je treba zagotoviti dovolj hranil, sicer bo to privedlo do pomanjkanja hranil. Le dober dotok krvi zagotavlja optimalno zagotavljanje lasnih korenin. Menijo, da Apigenin izboljša mikrocirkulacijo v korenine las. tripeptid Biotin: struktura zunanje plasti korenin las je pomembno, da varno pritrdite na las na lasišču. Če je kršil nastanek te strukture, potem izpadanje las pospešuje. Biotin tripeptid dodeljeno funkcijo spodbujanje korenine dlak na lasišču. Noro Lipil: avtogeni, biološko aktivne snovi, reproducirati polipeptid. Študije kažejo, razširitev anageni (fazi rasti las), in delitev celic v lase gred in s tem povečanje števila lasnih mešičkov, liposome enkapsulacija prispeva še posebej dobro afiniteto za lase gred ("zdrsne v jedro.") Kofein: Kofein se šteje v povezavi z pozitiven vpliv na stanje las. nikotinamid: v najširšem smislu, prispeva k dotok krvi, stimulira lasišče in ga pripravlja za tonik uporabo. Zinc PCA: lase vlaži hranila so: izboljšanje gladkost in mehkobo las zastopnika naprava: skrbi za bleščanje in zagotavlja dobro ščetkanje. Uporaba: Umijte si lase za pripravo lasišča s tonikom.





ProCap. Tonic las za moške (200 ml):

Tonik za nego las brez alkohola, ne suši kožo, ohranja zdrave lase. Sestavine: - Noro Lipil; - oleanolic kisline, - Biotin;



- Tripeptid,
- Apigenin,
- Kofein in drugi.
Oleanolic kislina: pogost vzrok za izgubo las - hormoni. Male testosterona se pretvori v digidroksitestosteron.
Digidroksitestosteron je vzrok smrti korenine las, lasje pade ven prezgodaj. Študije so pokazale, da oleanolic kislina preprečuje digidroksitestosterona. Apigenin: za urejeno rast lasnih korenin je treba zagotoviti dovolj hranil, sicer bo to privedlo do pomanjkanja hranil. Le dober dotok krvi zagotavlja optimalno zagotavljanje lasnih korenin. Menijo, da Apigenin izboljša mikrocirkulacijo v korenine las. tripeptid Biotin: struktura zunanje plasti korenin las je pomembno, da varno pritrdite na las na lasišču. Če je kršil nastanek te strukture, potem izpadanje las pospešuje. Biotin tripeptid dodeljeno funkcijo spodbujanje korenine dlak na lasišču. Noro Lipil: avtogeni, biološko aktivne snovi, reproducirati polipeptid. Študije kažejo, razširitev anageni (fazi rasti las), in delitev celic v lase gred in s tem povečanje števila lasnih mešičkov, liposome enkapsulacija prispeva še posebej dobro afiniteto za lase gred ("zdrsne v jedro.") Kofein: Kofein se šteje v povezavi z pozitiven vpliv na stanje las. Uporaba: zjutraj in zvečer, potresemo po površini lasišča in jo drgnite, ne izpirati, kolikor je to mogoče uporabljati po šampon. Priporočen vnos: približno 8 pršila (spray-tonik).




ProCap. Prehransko dopolnilo - balance za moške v kapsule (60 kapsul):

Sestavine:
- Silica in silicij;
- Vitamin V3 (niacin);
- Izvleček iz pšena kremniem;
- Vitamin B5 (pantotenska kislina);
- Extract seman pažitnika (Fenulife);
- Vitamin V12;
- Zeleni čaj ekstrakt;
- Vitamin E;
- Izvleček zrno pšeničnih kalčkov;
- Biotin;
- Izvleček iz trave preslica;
- Folievaâ kislota;
- Zinc;
- Selen.
Silica: obogaten silicij izboljša strukturo las proso izvleček: vsebuje, skupaj z beljakovinami in železom-silicija v obliki silicijevo kislino za večjo elastičnost in moč las, in lahka las (pred zlomom) izvleček Fenugreek semen (Fenulife): za krepitev las, se domneva, pozitiven vpliv na rast las Green Extract Tea (9% kofeina): vpliv na rast las, zagotavlja energijo za lase korenin izvleček zarodke zrn pšenice: . vsebuje aminokislino arginin, pomembna sestavina keratina (za lase sostovnaya del) Vitamin B3 (niacin), folna kislina, Vitamin B5 (pantotenska kislina), biotin, vitamin B12, vitamin E, selen, cink : Ti vitamini in minerali v kvantitativni povezave izboljšuje splošne in posebne presnovne poti, ki so pomembne za moške rast las. Korenine las je bolje preskrbljene s krvjo in s tem koristne snovi. preslica zeliščni izvleček: vsebuje silicija v obliki silicijevo kislino za večjo elastičnost in moč las, in lahka las (pred zlomom) spodbuja dotok krvi v različnih delih telesa in okončin Uporaba: 2 krat dan, zjutraj in zvečer, z veliko tekočine Priporočen vnos: 1 kapsula Pakiranje: 60 kapsul.

Za ženske:

ProCap. Balance šampon za ženske (200ml):

. Šampon za nego in podporo ponovni vzpostavitvi zdrave lase, odlično dopolnilo k tonik Sestavine: - oleanolic kislina;
- Izvleček iz soje;
- Apigenin;
- Nikotinamid;
- Biotinil tripeptid;
- Cink RSA;
- Noro Lipil;
- Hranila;
- Kofein;
- Conditioning opreme, itd
Oleanolic kislina: pogost vzrok za izgubo las - hormoni. Male testosterona se pretvori v digidroksitestosteron. Ali je vzrok smrti korenin Digidroksitestosteron iz las, lasje pade ven prezgodaj. Študije so pokazale, da oleanolic kislina preprečuje digidroksitestosterona. Apigenin: za urejeno rast dlak korenine las je treba zagotoviti dovolj hranil, sicer bo to privedlo do pomanjkanja hranil. Le dober dotok krvi zagotavlja optimalno zagotavljanje lasnih korenin. Menijo, da Apigenin izboljša mikrocirkulacijo v korenine las. tripeptid Biotin: struktura zunanje plasti korenin las je pomembno, da varno pritrdite na las na lasišču. Če je kršil nastanek te strukture, potem izpadanje las pospešuje. Biotin tripeptid dodeljeno funkcijo spodbujanje korenine dlak na lasišču. Noro Lipil: avtogeni, biološko aktivne snovi, reproducirati polipeptid. Študije kažejo, razširitev anageni (fazi rasti las), in delitev celic v lase gred in s tem povečanje števila lasnih mešičkov liposome inkapsulacija prispeva predvsem dobro afiniteto do las gredi ("zdrsne v jedro"), Kofein: pozitiven učinek na lase. nikotinamid: v najširšem smislu, prispeva k dotok krvi, stimulira lasišče in ga pripravlja za tonik uporabo. Zinc PCA: las vlažilni Hranila snovi: izboljšanje gladkost in mehkobo las. naprava pomeni: skrbeti za lesk in zagotavlja dobro ščetkanje. Izvleček Soy: izoflavoni, ki jih vsebuje izvleček iz soje, cilj je ohraniti lasnih korenin. Skozi njegove antioksidativne lastnosti, ki jih preprečiti prezgodnje staranje las, ki jih povzročajo prosti radikali. Uporaba: kot je treba umiti lase za pripravo lasišča s tonikom. Priporočen vnos: . del v velikosti oreha Količina v steklenici: 200ml.








ProCap. Tonic za lasje za ženske (200ml):

Sestavine:
- Noro Lipil;
- Apigenin;
- Oleanolic kisline;
- Kofein;
- Biotinil tripeptid;
- Extract SOI et al.
Opis izdelka: šampon in tonik za nego in podporo ponovni vzpostavitvi zdrave lase, brez alkohola, ne suhe lase. oleanolic kislina: pogost vzrok za izgubo las - hormoni. Male testosterona se pretvori v digidroksitestosteron. Digidroksitestosteron je vzrok smrti korenine las, lasje pade ven prezgodaj. Študije so pokazale, da oleanolic kislina preprečuje digidroksitestosterona. Apigenin: za urejeno rast korenin las je treba zagotoviti dovolj hranil, sicer bo to privedlo do pomanjkanja hranil. Le dober dotok krvi zagotavlja optimalno zagotavljanje lasnih korenin. Menijo, da Apigenin izboljša mikrocirkulacijo v korenine las. tripeptid Biotin: struktura zunanje plasti korenin las je pomembno, da varno pritrdite na las na lasišču. Če je kršil nastanek te strukture, potem pa pospešeno izpadanje las. Biotin tripeptid dodeljeno funkcijo spodbujanje korenine dlak na lasišču. Noro Lipil: avtogeni, biološko aktivne snovi, reproducirati polipeptid. Študije kažejo, razširitev anageni (fazi rasti las), in delitev celic v lase gred in s tem povečanje števila lasnih mešičkov, liposome Zaprtje pomaga, še posebej dobro afiniteto do las gredi ("zdrsne v jedro") Kofein: . pozitiven učinek na lase Izvleček Soy: izoflavoni iz soje izvlečkov, ki so namenjeni za ohranjanje lasnih korenin. Skozi njegove antioksidativne lastnosti, ki jih preprečiti prezgodnje staranje las, ki jih povzročajo prosti radikali. Uporaba: zjutraj in zvečer, potresemo po površini lasišča in jo drgnite, ne izpirati, kolikor je to mogoče uporabljati po šampon. Priporočen vnos: približno 8 curki (razbrizgivaemogo tonik) Število steklenice : 200ml.







ProCap. Prihransko dopolnilo - balance za ženske v kapsulah (60 kapsul):

Sestavine:
- Silica in silicij;
- Vitamin V3 (niacin);
- Izvleček iz pšena kremniem;
- Vitamin B5 (pantotenska kislina);
- Extract seman pažitnika (Fenulife);
- Vitamin V12;
- Zeleni čaj ekstrakt;
- Vitamin E;
-Izvleček zrno pšeničnih kalčkov;
- Biotin;
- Izvleček iz soje;
- Folievaâ kislota;
- Mikroinkapsulirani boraga nafte;
- Selen;
- Cink.
Silica: obogaten silicij izboljša strukturo las proso izvleček: vsebuje, skupaj z beljakovinami in železom-silicija v obliki silicijevo kislino za večjo elastičnost in moč las, in lahka las (pred zlomom) izvleček Fenugreek semen (Fenulife): za krepitev las, se domneva, pozitiven . vpliv na rast las zelenega čaja (9% kofeina): vpliv na rast las, zagotavlja energijo za lasne korenine. nukleacije pšenice zrna Izvleček: vsebuje aminokislino arginin, pomembna sestavina keratina (za lase del) Vitamin B3 (niacin), folna kislina Vitamin B5 (pantotenska kislina), biotin, vitamin B12, vitamin E, selen, cink: Ti vitamini in minerali v kvantitativni povezave izboljšuje splošne in posebne presnovne poti, ki so pomembne za ženske rast las. Korenine las je bolje preskrbljene s krvjo in s tem koristne snovi. mikroinkapsulirani boragino olje: krepi lase, pomemben vir nenasičenih maščobnih kislin v maščobni serija, gammalinolenovoy kisline in linolenske kisline. Slednji ima velik pomen pri oblikovanju tako imenovanih prostaglandini za izravnavo hormonski sistem žensk. Izpadanje las, povezanih z menopavzo, je spremenjeno hormonsko stanje. Izvleček iz soje (40% izoflavoni): se nanaša na fitoestrogene, ki lahko imajo estrogene učinke na telo:. poravna nizko raven estrogena (npr. menopavza) in zmanjšanje visoke ravni hormonov Tako se lahko zmanjša zaradi hormonskih izgubo las v času menopavze. Uporaba: 2 krat na dan, zjutraj in zvečer z veliko tekočine. Priporočen odmerek: 1 kapsula. Pakiranje: 60 kapsul.





Ni komentarjev:

Objavite komentar