četrtek, 13. oktober 2011

Tex4net -kompany Jeans


Kakovostni jeans

Treba je opozoriti, da je kakovostno džinsy šivanje podjetje, dolgo in trdno uveljavljen na svetovnem trgu. To so: "Levi Strauss & Co", "Lee", "Versace" и "Hugo Boss". Obstaja veliko znakov, da bomo lahko varno sodnik kakovost jeans. Vsak od njih upoštevati ločeno.

Kakovost rezanje in šivanje

Morda najlažji način za določitev "levo" džinsy - Ali je, da jih lepo po šivih in preverite na simetrijo leve in desne noge. Podstandardne džinsy bodo gubam in osnove, v nasprotju s tem: ti bodo oblikovali povsem ravna. Prav tako bodite pozorni na šive: treba jih je popolnoma izvršena, prišit na ravno, jasno pot.
Ne pozabite, da je razmerje med ceno in kakovostjo v tem primeru ni neposredno sorazmerna. Seveda, vsi kakovostni džinsy morajo biti drago, vendar ne vsi drago džinsy Kakovost priori! Tudi v dragih butikih lahko kupite ponaredek. Trgovine niso imuni na ponarejanje. V vsakem primeru, če se bojite, goljufije (in prav je tako v tem primeru), potem se prepričajte, da od prodajalca certifikat o skladnosti, ki mora biti vedno na voljo v trgovini. Mimogrede, ta trgovina ponuja garancije na svoje izdelke in za izmenjavo, vrniti.
Bodite pozorni na šiv.
Prvič, upoštevajte, barva nit: dovoljene paleto toplih barv od svetlo zlate do temno rjave barve. Najpogostejši oranžna. Seveda to velja le za džinsov klasični indigo barve. Tema mora biti zelo močna: ne strga, ne gorijo, ampak stopi. Ne bodi len, da se izkažejo svoje hlače znotraj navzven in preverjanje kakovosti šivov. Brand džinsy Treba ga je idealno enakomerno žico overlock šiv pyatinitochnym-Kika. Notranjost šivov ki ga sestavljajo tako imenovani "osem" - zanke vezavi zaradi povezave vzdolž tkanine. Če vidite "rednih" line, preden ponaredek, je verjetno na Kitajskem ali Turčiji.
Seveda, ne bi smelo biti zdrobljen ali izbuljene niti. Zvari povezuje noge skupaj, konča v verigi zank, 10-12 cm dolge šive na blagovno znamko kavbojk ponavadi zapośivocnimi (z "sukanje"), dvojni, in trojni  včasih. Poleg tega, dvojnim šivom, v teoriji bi morala biti na zunaj in znotraj. Št samospoštovanje podjetje ne shrani na vrvice. Torej, je pozorna jeans, Zasvetil samo na eni strani navoj vprašljive kakovosti.
Prav tako bodite pozorni na to, kako obdelan spod džinsy. Brand džinsy spod je obdeljan zapośivocnym enostavnim šivanjem brez uporabe marsikakśnich overlock.
Pomemben pokazatelj kakovosti z blagovno znamko džinsov lahko risanje in šivi na zadnjih žepih. Za "livaysah", na primer, je risba svetleca, ampak na podjetje jeans "Rifle" vezenine na žepih je rdeče ali rjave barve niti, ki je prav tako jim izstopajo iz množice. Poleg tega so na etiketi, na kateri pisne smernice za oskrbo stvari iz tekstila tkane z besedilom.

Kakovost denim

Tkanina, iz katerega so oblačila zelo jasen pokazatelj kakovosti. Skoraj vse džinsy so izdelani iz jeansa - jeansa. Gre za tri vrste.
«John"- Če vidite znak na etiketi, to pomeni, da vas džinsyNarejen je iz poceni bombažne tkanine z diagonalno vezavi nit. To je najcenejši vrste jeansa, proizvedene iz brez zavojev, dolgo nit. To je monokromatsko barvo in popolnoma gladka na otip. Seveda, samo-spoštovanju družbi dragih modelov iz takšnih materialov ne šivati.
«Denim"- Torej, pravi napis na visoko kakovostnega materiala tkanine džinsy. To je zelo groba, gosta, groba in zato dražje. Izdelana je iz vnaprej twisted vlakna bombaža. Podlaga pobarvane v temno modre (indigo), in beljenih las. Ta material ima odlično vzdržljivost in je primerna za proizvodnjo vseh modelov džinsov. Za džinsy tega materiala bo moral plačati precej urejeno vsoto, vendar je vredno.
«Jeans"- to je tretja možnost, če se tako izrazim, v med. To tkivo je slabše rezultate kot denim, ampak veliko boljši od lastnosti in teksturo kot jean. Izdelki iz tega tkiva, so precej drage, vendar ne več kot sedanje visoke kakovosti jeansa.
Tkivo gostota se prav tako lahko giba od 14,5 oz (na primer džinsy val bo kot nalašč za zimsko sezono) do 7-8 oz (to je precej staro verzijo).
Okraska džinsov
Novye džinsy denim je temno modre, skoraj črne barve. Seveda, to je klasični modeli, pri proizvodnji, ki ne uporablja tehnologije za ustvarjanje učinek staranja, obrabe in drugih "trendy" in "lepa." Toda po prvem pranju džinsy indigo mora zagotovo zbledijo in dobili svojo lastno edinstveno barvo. Ugotoviti kakovost  tkanine   lahko celo  v trgovini. Vzamte navadni zapalke, jih  navlažite in pobrusti po tkanine. Če je zapalka zostala označena z modro barvo, to pomeni da to, kaj želite, in sicer izdelke iz jeansa odlične kakovosti in res indigo barve.
Od znotraj teh džinsy je treba bel, ne samo v nakup, ampak v celotnem obdobju delovanja.
Izučaem zaklepki
Strojna oprema - ena od glavnih razlik med temi džinsov. Vključuje zakovice, gumbi in zadrgo (zadrge). Njihove naloge so očitne: ohranitev prehodu šivov, pritrditev žepov, skriva pred radovednimi očmi, kaj je za letenje. Zato je samospoštovanje družbe, ki jih izdelan iz bakra in včasih bron. Na klasični 501-x jeans po Levi Strauss in še vedno letijo temelji na kovinski vijak: to je ustvarila sama Levy, je tako ostalo vse do danes.
Klepka in pugovicah firmennyh džinsov Vedno "izpadejo" ali ime podjetja (LS & Co, Wrangler), in "potrkal" na obeh straneh, ali blagovno znamko (MEXX).
Casual povzroči ali ime proizvajalca ali z okrajšavo YKK. Poleg tega, "pes" strele nujno, da imajo dvojno zaklepanje, ni mu omogoča slide. Mimogrede, "levo roko" na zadrgo jeans Ne boste našli, ker preprosto ne obstaja.

V svetu, kjer modni svet spremenjase hitro, stili, vse je zelo pomembno, da se počutijo udobno in samozavestno. To je predvsem za oblačila. Oseba čez dan, lahko obiščete različnih krajih in situacijah.
In vsak dan, zjutraj, se postavlja vprašanje: kaj obleči, da ne izgleda zahtevna, v pisarni in ne zdi sivo miško na zabavi? Obstajajo lahko en odgovor. Če parafraziramo znameniti pesem vrstice: brez džinsov "... In niti tja in niti odtond." Džinsy V nobenem primeru se ne smejo obravnavati kot športna oblačila. Lahko so idealne in v objavi, če gre za praznik ali praznovanje.
Najbolj pomembna stvar v tem poslu - najti pravo jeans in prvotno v kombinaciji z drugimi tekstilni izdelki in dodatki. Ne pozabite, da bi morala biti kakovostna jeans, In morda skrivati nekateri ne popolnosti figure.
In vsi vemo, da bi dobili dobre kakovosti in hkrati lepa stvar, ki bi si bil na obrazu - tudi lekcijo ...
Temeljna načela tex4net so preizkušeni kakovosti, originalni deli, precizni rez, uspešne modele.
Izdelki iz Tex4net zbirke Vedno lahko prepoznate. Odlična kakovost, klasični modeli barve Spontan Jeans, Bootcut kot nalašč za vsako sliko, saj je njihov stil namen je popraviti napake. V jeans фирмы Tex4net Čutili boste napeta in atletske.
Ni zelo prijetno, ko je po nekaj pranje džinsy postanejo zbledeli na videz.
Modeli CLASSIC in C O M F O R T črno, belo in temno modro obleko vsakogar okus, bo in da ste zadovoljni z barvo stabilno za zelo dolgo. Njihova raven rez vizualno podaljšali noge. Ti bo trajen vtis.
Izdelki Tex4net v strogem potrdila BSCI, ki zagotavlja visoko kakovost in upoštevanje pravil proizvodnje.
Pridobite džins Tex4net , boste Imeli veliko stvar in da boste vedno izgledali izvirno in sodobno!

Ni komentarjev:

Objavite komentar