petek, 14. oktober 2011

Unique jagode Asai


Acai - majhna, ​​okrogla, temno vijolična Jagoda z neverjetno hranilne lastnosti. Njen videz je podoben grozdja. Akademski strokovnjaki pripisujejo temu, da jagoda najbolj hranljivih in koristnih živil na svetu.
Acai raste v grozdih na acai palm (rod 25-30 vrst palm iz), ki se pojavljajo v tropih od Srednje in Južne Ameriki.Glavny vir jagod na območju delte reke Amazonke. Brazilci klic mleko Acai Jagode "Amazon."
Skrivnost Acai jagode so znanstveniki odkrili šele leta 2004 s strani njegove antioksidativne lastnosti, da glede na znanost danes je prvi med vsemi rastlinami. Jagoda bogato z antioksidanti, esencialne maščobne kisline (Omega 3, 6 in 9), vitamine in minerale, vlaknine, fytonutrients, amino kislin, mineralov, kompleksnih ogljikovih hidratov. To količino hranilnih snovi, vsebovane v jagodičja, je izjemno redko, tudi v vseh drugih izdelkov
. Ugotovljeno je bilo, da Acai vsebuje več antioksidantov kot katero koli drugo užitno sadje na zemlji.
V bistvu je to amazonska jagoda vsebuje 33-krat več antioksidantov kot rdeče grozdje in 18-krat več kot so Noni ali mangosteen 4-krat več kot brusnice ali divje borovnice (kar je veljalo pred tem prvak), itd
Razpon uporabe  je zelo širok Asai. Plod je jedo sveže. Tudi iz teh sokov, vina, likerji, koktajli, sladoled, in razne sladice s sladkorjem, medom in drugo sadje. Asai uporabo pri peki in za izdelavo različnih omak. Ali so tudi užitni  listje palmam - so kar solate. Nekaj ​​časa Asai ostal le lokalno porabo sadja, potem pa se je zaradi svoje izjemne hranilne vrednosti, jo je dal zagon sedanje "boom zdravja" se je razširila po vsej Braziliji, in začel uspešno osvojiti zahodne in Evropskih državah.
Acai jagode - Superhrana je še ena, na splošno uporabna. Acai jagode - so njihovi oboževalci občudujejo za sposobnost za zniževanje holesterola v krvi, ki ne more ne na zanimanje ljudi, ki skrbijo za svoje zdravje. Mimogrede, priljubljenost jagod in kraju vplivajo na njihov habitat - Amazon. Kateri od potrošnika ne želi poskusiti tako eksotično?
Izvedba raziskave v deževnem gozdu Amazonke, zdravniki presenečeni nad dejstvom, da lokalni prebivalci, ki opravljajo veliko časa na soncu, brez obleke, nimajo kožnih bolezni in rak, videti zelo mlade in stare, da ostanejo izvedljive in energije. Po analizi prehrane Aboriginal ljudi, raziskovalci so ugotovili, da so poleg skupnih hrani, domačini uporabljajo malo znani jagodi - Acai.
Prehranska vrednost
antioksidantov, veliko skupino biološko aktivnih spojin, široko razširjeno v naravi. Spekter bioloških učinkov antioksidantov je zelo raznolika in je posledica, v glavnem, njihove varovalne funkcije, izražene v sposobnost, da nevtralizirajo negativne učinke prostih radikalov. Najbolj znani antioksidanti so tokoferolov (vitamin E), karotenoidi (vitamin A), askorbinska kislina (vitamin C). Močan antioksidant tudi naravne sestavine rastlinskega izvora, združena pod skupnim imenom - flavonoide.
Če uporabljate acai jagode kot dnevni dodatek k vaši prehrani, potem kmalu boste opazili izjemni rezultate in se znebite odvečne teže. Vendar pa to jagodičja ima druge prednosti, in znanstveniki so dokazali, da obstaja več kot le sredstvo za boj proti debelosti. Acai jagodičja lahko čistijo telo toksinov in upočasni proces staranja. In najnovejše raziskave kažejo, da lahko ta čudovita jagoda ubije celo rakavi celice.
Uporabnost jagode Acai
sadje Acai vysokokalorien (na 100 g - 182 kalorij), vsebuje:
- enako količino beljakovin kot kravje mleko, in na energijsko vrednost in vsebnost maščobe, celo pred njim,
- vsebuje vitamine A, B1 (tiamin), B2 (riboflavin), B3 (niacin), C (askorbinska kislina), E (tokoferol), D, železo, kalij, fosfor, kalcij in
- vsebuje esencialne maščobne kisline omega 6 in omega-9 (so zelo koristne za zniževanje "slab" holesterol v krvi
- vsebuje cyanidin, ki preprečuje razvoj debelosti in sladkorne bolezni, ki temelji na nedavnih raziskavah, bo igrala pomembno vlogo v prihodnjih terapije raka.
Kemična sestava
vsebuje sterolov, od tega do 78% -. beta-sitosterol
skupna vsebnost vitamina E - 45mg. na 100g. olje, ki tokotrienolov predstavljajo 17%
sestavo maščobnih kislin v%:
Palmitinska - 22%
stearinske kisline - 2%
Arahinovaya kislina - 2,5%
palmitoleic - 2%
Oleinska kislina - 60%
Linolna kislina - 12%
linolenske kisline - sledenje
Indikacije za uporabo
Acai jagoda in izdelki iz njega krepi imunski sistem, povečuje energije in vitalnostj, normalizira in izboljšati spanec, pomagajo k unicevaniju migrenskih glavobolov, nižje ravni "slabega" holesterola, normalizira krvni tlak, urejanje prekomerne telesne teže, normalizira delovanje srca in živčni Sistemi za podporo dobro prebavo, preprečuje zaprtje, so ima pomlajevanij učinek (na kožo, lase stanje, ...) poveča libido in pomaga zdraviti spolne motnje, začasno ustavi razvoj Alzheimerjeve in Parkinsonove bolezni, izboljša videz, izboljša spomin in duševne funkcije, preprečuje in ustavi razvoj rak in drugi tumorji.
Acai sok koncentrat - to je Superhrana Company NWA! Za razliko od podobnih izdelkov drugih podjetij, ga lahko kupite po razumni ceni!
Pozor! Rezident katere koli države, ki ima dostop do osebnih e-trgovini na uradni spletni strani NWA, lahko izda letni program na Acai sok, ki bo na prvo leto kupil 3 plastenke soka (0,75 litra). In naslednje leto, boste dobili tri Acai sok steklenice vsak mesec brezplačno!

Ultimate Acai - Classic 740 мл

S v koncentrirani acai malina sok, grozdni sok, breskev sok, robidnice sok in češnjev sok plus dodatki vitamina C in B2.

Ultimate Acai - Energy 740 мл

V koncentrat soka vsebuje bezeg ekstrakta in guarana, ki dajejo telesu energijo in povečati vitalnost!

Ultimate Acai - Vital 740 мл

V Vital Juice dodano Omega 3, Omega 6, Omega-9, kakor tudi izvleček grozdnih pečk, kot je potrebno Sestavine za izboljšanje srca.

Ultimate Acai - Balance 740 мл

Ni komentarjev:

Objavite komentar