četrtek, 13. oktober 2011

Animal Deluxe pasja hrana

10 Top napak, pri  hranjenju psov
Posebni strokovnjaki za prehrano in veterinarji imajo veliko zgodovine v uspešnim reševanjem težav hranjenja hišnih živali. Obstajajo posebne hrane z vitamini in še veliko drugih zelo koristne in vitalnih komponent, ki so potrebne za naše štirinožni prijatelji. Vse od glavnih vprašanj na tem področju je že dolgo znanstveno utemeljeni in praktično preizkušeni. Kljub temu, napake niso samo hranjenje mladičkov, vendar odraslih psov.


1. Naša napaka - nihova bolezen. Najpogosteje so naše napake, ki jim povzročajo nepoznavanje potrebe nege in standardov dnevne prehrane za normalen razvoj živali, kot tudi neskladnost z režimom hranjenja in ponavadi overfed psi.
Glavni in najbolj strašno zlo, ki smo ga ustvarili iz dobrote svojega srca, da hranjenje psov hrano, ki mislijo s svojo glavo  ljudje, okusno. Daj sladkorja in soli več kot je potrebno, riba in salame. A je tp potrebno za psa?
Če se odločite, da boste ubili svojega psa, verjemite mi, da ste na pravi poti. In kot najbolj škodljive za mladička - to je kosti. Kosti za otroka ne morate dajati, dokler ga ne oblikuje rast in razvoj zob.
2. Telesna dejavnost in prehrana hranjenje. Nakarmlen ali lačen? Najbolj osnovno pravilo, da mora vedeti, lastnik - dnevna  stopnja hrany je neposredno odvisna od količine telesne vadbe, da je pes preživel v tem času.
Pri višjih obremenitvah, količina hrane nekoliko poveča pri nižji (več pes počiva ali spi, hoja manj) - je nekoliko zniža v primerjavi z običajnimi dnevni obrok.
Glavni kazalnik pravilnega hranjenja - normalno debelost pes z dobro razvite mišice. Če je vaš pes zdrav in ni značilna povečana aktivnost hrane (pohlep), kar je precej redka, se tiho odmakne od svoje prazne sklede. Če je pes še vedno liže  sklede, pomeni da ni imel dovolj hrane. Vedno si morate zapomniti:
1.Psa hranijo dvakrat dnevno, zjutraj in zvečer.
2. Očistite posodo znotraj 10-15 minut po začetku hranjenja, ne glede na to, ali je prazen ali poln.
3. Sveža pitna voda mora biti ves čas, še posebej, če hranjenje suhe hrane, kot so, na primer, najbolj priljubljena RODOVNIK.
3. Tanka ali debela? Če je vaš pes izgublja težo, potem ko je Svet z veterinarjem o stanju njeno zdravje na skupno količino hrane nekoliko povečalo.
Normalno psa prehranjenosti se preverja po naslednjem postopku. Na kraju, kjer se pes začne žita, mora Maklakov prosto čutiti, vendar niso vidno izstopajo. V nasprotnem primeru je pes videti odveč maščobe. Debelost vodi do motenj srca in zmanjša življenjsko dobo vašega ljubljenčka. Ne pozabite, mi in samo mi sami ali podaljša ali skrajša življenje.
Pogovorite se s cynologist, in če je vaš pes je zdrav, vendar malo premika - hoditi potrebno z njim več. Psi niso zavestno vzeti i iti ven. Oglejte si, kako jih vodijo in igrajo! In cenijo obliko in polnjenje počnejo, in mi?
4. Minerali in mineralnih dodatkov. Zakaj ga potrebujejo? Minerali so bistvenega pomena za mladiče in odrasle pse.
Kostne moke, kalcij, phytin, glicerofosfat, mineralni dodatki, ki vključujejo vse potrebne sestavine igrajo pomembno vlogo pri oblikovanju jedro mladičkov. Morate vedeti, in ne pozabite, da je treba vsako pasmo mineralnih dodatkov drugačna. Zato je najbolje poiskati nasvet od katerega koli kluba na glavo del vaše pasme.
Prevelikega mineralnih dodatkov za mladička lahko povzroči krhkost kosti, ki se bo verjetno izrazil v zlomov nog. Odraslih psov več kot mineralni dodatki se splakne iz telesa.
5. Surovo hrano. Kuhati ali ne kuhati? Pes mora prejeti surovo meso in zelenjavo (po možnosti zelenjavnih solatah), valjani oves, morje ali ocean ribe. Redke ribe, ki jih lahko kuhamo. Hercules je bolje, da mokro (vendar  naj ne zavre!) Ali pa suho.
Če se bojite, da je pes, okuženih z različnimi mikroorganizmi, nato prelijte z vrelo vodo ali ga držite za 2-3 minut, kos mesa, preden je bila narežemo na koščke. Nikoli ne dajajte psu kos mesa! Meso za krmo psa je treba v večernih urah. Hrana psa do 5 let, po možnosti 1 na dan, bi morali prejeti kosti (razen jagnjetine), hrustanca ali reber. Bone prenajedanje povzroča želodčne težave. Kategorično izključiti, ptičjih kosti! Če daš dobro prehranjevalno kuhane perutnine.
Za zelenjavo solate vedno dodamo malo rastlinskega olja ali kislo smetano (ni Majonez), za boljšo prebavo, ki jih vsebujejo "v živo" vitaminov. V solate, je zaželeno, da dodamo sadje, oprane liste koprive in regrata. V nobenem primeru ne zbirajo koprive in regrat po cesti.
6. Neznosne izdelki. Obstajajo številne izdelke, ki ne morate dajati psu.
1. Vse vrste slaščic: pecivo, pecivo, hlebec, sladkor, itd povzroči solzne oči ali gnoj, lahko pa se moti, in normalno delovanje jeter.
2. Veliko soli - strup za pse (in za nas). Torej, dodamo nekaj soli v hrani, je minimalna.
3. Vse začimbe in okusi, tudi v običajnih piškotke, lahko povzroči izgubo vonja, še posebej za pse in lov straže.
4. Nikakor ne more dati jagnjetine in svinjine, ob upoštevanju, da surova svinjska pogosto vsebuje barvanje virus udarci (kugo pestis canum). Oba mesa povzroči želodčne težave. So preveč težke za jetra pse.
5. Ne dajajte stročnic, zrn v svoji surovi obliki, ampak valjani oves. Psi radi surov krompir, verjemite mi: krompir v enem ali dveh dneh, ne bo narobe.
6. Obstajajo težave z mlekom. Dovzetnost psov za sladkor mleko (laktozo), je zelo omejena. Mleko lahko da mladička do 4 meseca starosti.
Mlečni izdelki: jogurt (razen sadja), skuto, dobro deluje na prebave psa.
7. Ali za krmo z mize? Najpogostejša napaka! Ko v vaš dom prišel psiček, mora nujno vedeti, da od mize ne bo dobil nič, in je treba samo njihove sklede. Pes  ves čas kot berač sedi za mizo in gleda vas v oči, da je kos zatakne v grlu. In ko je goste v hiši, ... Prepričajte se, da je neke vrste dušo in dati nekaj okusnega na svoj način, da človeško razumevanje.
Torej, odločiti, ali za poučevanje kuža na beg. Pravilno in pravočasno, da ga krme - to je glavna stvar.
8. Kolikokrat na dan za krmo psa? Mladički jedo zelo pogosto. Takoj po rojstvu, slepi in nemočni, pa dab v trebuhu matere, ki išče dragoceni bradavičke s kolostrumom. Do dveh mesecev mladički so krmljene 5-6 krat na dan, 2-4 mesecev - štirikrat 4-7, pa tudi mladi psi - 3-4. Odrasli psi se hranijo 2-krat na dan - zjutraj in zvečer, in v toploto - in čas, starejši psi - 2-3 krat na dan.
Včasih lahko pes zavrne krme skozi ves dan. Če menite, da je vaše hišne zdravo, potem ne panike. Samo vaš pes me je razrešnice dan! In prav ima ...
9. Sprememba kormov za psa. Preden se preseli iz ene hrane na drugo, se vprašajte, ali je to potrebno za vašego psa. Če se odločite, da je sprememba hrane je potrebno, nato pa se posvetujte s svojim cynologist. On vam bo povedal, kaj hrane, da izberejo, in pomagajo nadzorovati gladek prehod iz ene vrste v drugo.
Pri uporabi suhe krme, morate strogo upoštevati priporočila proizvajalca, tako da ne povzročajo prebavne težave psa. Še posebej previdni, da se v prvih 5-7 dneh. Ti voluminozna krma (npr. Pedigree Pal), ne more dodati druge izdelke: jih že vsebuje vse, kar potrebujete za popolno hranjenje vašega psa. Ne pozabite, da je pomembno, da ne preveč hranili svojega psa, še posebej v prvih dneh daje novo hrano.
Vedno se prepričajte, da pes je bil sveže pitne vode.
Pes mora veliko piti!
10. Brezvezni dopolnitvi dodatnih zdravil. Pri uporabi posebne uravnotežene krme, ni treba dodati mineralni dodatki ali vitamini. Na  izboljšanje  zdravje psov ne bo to koristilo. Poleg tega lahko prevelik odmerek vitaminov privede do resnih posledic, in vaš najboljši nameni spremenila v tragedijo.
Prosim, ne poskus na lastno hišne!
Vedno lahko prosite veterinarja za nasvet, ali v vsakem klubu, da cynologist - vodja oddelka. Bodite pozorni na norme in način hranjenja njihovih psov na njihovo dobro počutje. Ne bodi len, da se posvetuje s strokovnjaki. Naučite se razumeti svojega psa. Nato se bodo vaše hišne se zdravi in ​​srečni.

Naša Korm DLA sobak

Naši psi so posebne vrste  in jih je treba  karmiti ,mešanico živalskih in
rastlinskej prehrane. Potrebujemo vsa nujno potrebna hranila
snovi - skupaj z beljakovin in maščob, kot rastlinskih materialov
minerali in vitamini. Naloga Animal  Deluxe  zagotoviti, da vaš
štirinožni prijatelj  dobi izjemno hrane.
Izbirate lahko med suho in mokro hrano z različnimi okusi
ali pa kombinacijo obeh.

Pesja hrana Animal DOG Deluxe - ne pozna meja raznolikosti.

Suhe Krma

Premium Adult naša hrana «Allround» vsak dan - da imajo uravnotežen
beljakovin in maščob zahteve za pse in v idealnem
izpolnjuje prehranske potrebe odraslih psov z normalno
ravni dejavnosti. Rich v prehranskih vlaknin Premium Adult vsebuje
kakovostno ribje olje z visoko maščobne kisline. Omega 3 in
Omega -6.
Premium Senior- Združuje choicest surovine za proizvodnjo in nežen
zato primeren le za hranjenje starejše ali občutljive
psov. Skupaj z uravnoteženo sestavo hranil Premium Senior
Vsebuje lepo Schidigere in uravnoteženo kombinacijo
balastne snovi.
Premium Lahka različnih zmanjša vsebnost energije in sestave
protein, vendar pa je primeren kot osnova za optimalno skupne moči
prekomerne telesne teže, odraslih psov. Poleg tega Premium Lahka vsebuje izvleček
Yucca-Palm, ki zavira absorpcijo molekul amoniaka in omogoča priključitev
v črevesju za voh psov. Zato je zmanjšana vonjav in pes
zmanjšala tudi intenzivnost vonja odpadkov psa.
Konzervirana hrana za pse
Okusna in visoko kakovostno popolno hrano za vašega psa. V temeljito in
nežen način izdelave svežih surovin z naslednjimi selektivno
izdelke neposredno, praktično pride v pločevinke. Privlačne
sestava izbranih komponent za optimizacijo ustrezno okus.


Okusy:
Jagnjetina in riž, posebej izbrane aktivne snovi.
Duck srca in ptice, zlasti vitalnosti.
Jelenj in krompir, še posebej omega 3 + 6.
Tukaj lahko izbirate med naslednjimi izdelki:
Life + Dog od živali Deluxe ponuja vaš štirinožni hišne ljubljenčke, vse potrebne vitamine. Obenem podpirajo rast.
Algo ​​Dream Dog od živali Deluxe pomaga vaš pes ostane nenehno učinkovito. Visoka vsebnost beljakovin, medtem ko majhen odstotek telesne maščobe, spodbuja prebavo in potrebščine kakovosti mišice, kožo in dlako in amino kisline alga Spirulina.
Senior Dog od živali Deluxe posebnem receptu za starejše pse izboljšuje mobilnost in aktivnost vašega psa, brez povečevanja obremenitve na presnovo telesa.

Ni komentarjev:

Objavite komentar