petek, 14. oktober 2011

Kozmetika za depilacije Silky Skin.

Šelkova koža v nekaj sekund!

Obstoječe podatke o življenju in običaje starih civilizacij kažejo, da so ženske vedno borijo z nadležne dlačice na telesu že stoletja. Odstranjevanje dlak z lepljivo rastlinske smole, ki so bili zamrznjeni na koži in frustrirani z dlake, je izumil še egipčanske kraljice Nefertiti. Ista metoda je bila uporabljena v veliki meri še kraljica - Kleopatra, in zdaj uporabljati v načinu bio depilacije (voskanje).
V starem Rimu, kopeli čas imeli posebne prostore, kjer ženske znebiti dlak precej barbarske metode, ki so bili osnova sodobnega posameznika elektroepilyatorov: vsak las je navit na močno nit in prisiljenih zapustiti svoje domove.
V vzhodnoevropskih državah je bilo preveč vegetacije na telesu ženske, ki šteje, ne samo grda, ampak zelo nespodobno, in zato na njihovi haremih postopku depilacijo so na voljo na različne načine, ki so se čas štejejo za rutinske in vsakdanja. Harem zaporniki eksperimentirali z različnih organskih in mineralnih komponent, smole, ki ustvarja edinstven predhodniki krem in losjonov, depilatorji, las rast se umirja. Depilacija - odstranitev dlačic, ki se nahaja nad površino kože. Znesek las pri ljudeh dosledno. To je položen v maternici. Povprečna pričakovana življenjska doba za lase od nekaj mesecev do nekaj let. Sprememba las je konstantna. Rastejo ob istem času, spusti ven in se nadomesti z naslednjim. S starostjo, lasje cikel skrajša. Ti so tanjši, postopoma depigmenting, izgubijo moč, njihova rast upočasnia.
Princip delovanja kreme - depilatora  je enak: se raztopi lase gred na mestu svojega korenja. Po tem, so dlake z lahkoto odstranijo. Postopek omogoča koži, da ostanejo gladke dlje kot britje.
Krema za depilacijo (100ml):
• Soft krema za odstranjevanje dlak za vse
telesa;
• Enostaven za uporabo;
• Za odstranjevanje dlakv območju pod rokami.
Bikini in nog.
Sestavine:
- Tioglikolna kislina
Opomba: Hraniti izven dosega otrok. Preprečiti stik z očmi. V primeru stika z očmi, takoj izpirati z vodo in poiskati zdravniško pomoč.




Nežen losjon za telo po
depilâcii (150ml):
Sestavine:
- Sklop aktivnih sestavin iz žajblja, hmelja, arborvitae, papaja, omele,
- Extract Larry tridentata;
- rastlinski izvleček palm, vrba, in bučna semena,
- Vitamin E,
- oreh olje makadamije.
Kompleks aktivnih snovi iz žajblja, hmelja, arborvitae, papaja, omele: preprečuje rast las.
Larry tridentata ekstrakt: upočasni rast las, protivnetni učinek. Rastlinski izvleček palm, vrba, in bučna semena: upočasni rast las.
Vitamin E: gladi in izboljša teksturo kože, in ima tudi antioksidativne lastnosti.
Macadamia oreh olje: olje je plemenito, takoj absorbira, odpravlja draženje, luščenje, vrača mehkobo in nežnost na koži.
Roller Dezodorant (50ml):
Neprijeten vonj se pojavja zaradi bakterije. Silky Soft Skin Series deodorant absorbira vonjave in ubiti bakterije. Zagotavlja dolgo občutek svežine in gladkosti. Ne vsebuje alkohola.
Sestavine:
- Sklop aktivnih sestavin iz žajblja, hmelja, arborvitae, papaja in omele,
- aluminij chlorohydrate;
- Skrb komponente olj.
Kompleks aktivnih snovi iz žajblja, hmelja, arborvitae, papaja in Mistletoe: preprečuje rast las.
Aluminum chlorohydrate: ima antibakterijske lastnosti in zavira potenje.
Skrb komponente olja bo koža svilnato.

Ni komentarjev:

Objavite komentar