četrtek, 13. oktober 2011

Morske alge Kozmetika S Effekt.


Vse življenje, raste in cveti v eno stopinjo ali drugo odvisno od vode, izgleda nepopustljive disputants neizogibno približujejo. Na tej točki ne glede na to, koliko by ni  razpravlali, vendar brez vode, a ni tako, a ni drugače.
Če pa verjamjeti, enemu staremu medicinskemu prepričanju, organ takšnega bitja kot homo sapiens, vse telo vsebuje  90 odstotkov vode.


Ne preseneča torej, da kjerkoli se ne bi živeli k vodi, naju privlači kot magnet. In ne le do vody, temveč tudi do tega, kaj tam živi.  Ocean kljub vsemu ohranil v svojem dvorcu, kot impresivno število predstavnikov flore, favne in ima veliko težo v očeh prebivalcev vnevodnogo prostora.
Se vam ne potopite, Dragi poznavalec modrosti, v prepad brezupen dvoma misli, da je naprava življenje veliko sveta vode na splošno ne razlikuje od modela življenja, ki je bil od nekdaj bile določene na zemeljsko površje. Pod pokrov  vode  živijo in  se veselijo življenje in živali, in zelišča, in grmovnic, pa tudi celoten gozd. Vendar, nekateri od podvodnih prebivalcev zasedajo vodilne položaje v vseh planetov za vzdrževanje življenja. Vzemite, na primer, vseprisotni Algae (v skupnem - alge) - nižje autotrophic rastline. Narava neomijenno dodelila njim  cvetja  in seme. Njihova telesa nežnih vlaken (Thallus ali thallus), v njihovi strukturi je enostavnejši kot telo mahovi in ​​praproti. Celice nekaterih vrst pogosto nimajo diferenciacije v tkiva .... Vendar pa je alge so med glavnimi proizvajalci organskih snovi skozi vladavino Neptuna. Poleg tega je delež alg in drugih vodnih rastlin predstavljajo približno 80% letno proizvedene organske snovi na Zemlji. Alge lahko sodelujejo pri oblikovanju terapevtskega blata.
Ena izmed najbolj slavnih članov skupnosti alg je vzvišena Laminaria (Laminaria L., od Lat. lamina - plošča) - laminarija alg družine, Nestled v globinah severnega morja in Daljnega vzhoda. Thallus nastanka podvodne arhitekture, prozaično se imenuje človeštvo "morske alge", ki je opremljen z velikim številom biološko aktivnih komponent, in zato zasluži nekaj pozornosti Braljcev. Ta zmogljiva polisaharid, alginska kislina in magic (njegov sili enaki pektin jagodičevje in sadje), pantotensko in folno kislin, dragi mineralov, dragih beljakovin, vitaminov, zdravil nepremagljiva calculus modelov B1, B2, B6, B12, C, D, in, končno, čast kovaške zdravje, velika in neprekosljivo joda.
Palmaria: To je še posebej rdeča alga bogata z vitamini B6 in B12, železo, natrij in fluor.
Hlorella: Lastnosti in kakovost Chlorella skrbno preučili. Znanstveniki so ugotovili, da 15 vitamini. Z zelo hranljiva morske alge ne daje veliko več kot meso in pšenice. Če pšenice vsebuje 12 odstotkov beljakovin, Chlorella v svojem več kot 50.
Oyster shell v prahu, čisti kožo.

S-Effect от NWA

Morje neguje Vašo
kožo neposredno v vaš dom
Želite lepo in mehka  figure, gladko
kože? V naši seriji kozmetike S-učinek,
na osnovi alg, boste našli posebno
Kombinacija 3 različne vrste morskih
alge, lupine ostrig in prahu.

S-Effect Lawson DLA telo (200 ml):

Sestavine:
• izvleček rjave alge (Laminaria digitata);
• Izvleček zelenih alg (Chlorella vulgaris);
• Hialuronska kislina;
Izvleček zelenih alg (Chlorella vulgaris): prispeva k reprodukciji kolagena v koži, zmanjšuje izgubo, izboljša elastičnost kože in gladkost naredi
Hialuronska kislina: ohranja vlažnost kože, ohranja elastičnost in naredi kožo gladko.

S-Effect- piling za telo (150мл):

Sestavine:
• izvleček rjavih alg;
• lupine ostrig v prahu;
• Soft, vlažilna sredstva;
• maščobne olja.
Izvleček rjave alge: žlindre izhod, daje koži elastičnost.
Oyster shell prahu: enostavno piling odmrle kožne celice.

S-Effect Modeling Body Cream (150ml):

Sestavine:
- Izvleček rjave alge;
- Izvleček zelenih alg;
- Kompleks aktivnih snovi od kofeina in karnitina.
Kompleks učinkovitega kofeina in karnitina: kofein in karnitina  vlažijo kožo, i njej dodajo  potrebnim material.

S-Effect Modeling umivanje telesa (150ml):

Sestavine:
• izvleček rjavih alg;
• izvleček iz rdečih alg;
• Mentol.
Ekstrakt rdečih alg: zaradi visoke vsebnosti kalcija, železa in magnezija obnavlja miniralny ravnotežje, aktivira celični metabolizem. To je vlažilni učinek in vazokonstriktor, zmanjšuje izraz draženja kože.
Mentol: osveži in hladi kožo

Ni komentarjev:

Objavite komentar