petek, 14. oktober 2011

Pierre Lang - Exclusive Avstrijska odlikovanja.

Per Lang - To je elegantna, visoko kakovost in nenavadna!
Ekskluzivni izdelki za prave poznavalce lepoto!


Brand Istoria

Zgodovina nakita, Pierre Lang sega v šestdeseta leta 20. stoletja, je bil leta 1961, ko sta dva brata v imenu avstrijskega Andersen ustanovil majhno tovarno za izdelavo nakita za trgovino na debelo.
  • 1984: Družinsko podjetje ustvarja Andersen, Pierre Lang, in začel delati na svojem distribucijskem sistemu.
  • 1987: Ustanovitev podjetja v Nemčiji, Pierre Lang naredi svoj prvi veliki odmor v Evropi.
  • 1990-1994: Pierre Lang premagal Švici, Italiji, Angliji, Luksemburgu in Franciji.
  • 2002: Pierre Lang, prva vrstica srebrni nakit - srebrna 925 - in je bilo res besedo pri razvoju plemenitih kovin.
  • 2003-2004: Pierre Lang še naprej osvojiti Evropo - vzpostavitev pisarne v Belgiji in Španiji.
  • 2006: ustanovitev pisarne na Irskem in začel premikati v Vzhodni Evropi.
  • Za 25 let, Pierre Lang blagovne znamke, da več sto tisoč žensk, ki niso najvišje kakovosti nakita iz srca Evrope - pametna, elegantna in romantična Avstriji. Raznolikost in edinstveno obliko, da se jim nekaj veliko bolj pomembna kot strojne opreme. Pierre Lang - je odličen način za izražanje let življenja v hitro. Pierre Lang nakit pa je vedno na isti tempo življenja in popolnoma edinstven. Spreminjanje zbirke dvakrat na leto - to je še en dokaz, da smo sledili mody.Esli dobrega okusa, visoke zahteve glede kakovosti, in mi pripisujejo velik pomen za posameznika, Pierre Lang naredi svoje kreacije za vas! Samo odprta vrata in se potopite v našem svetu. Prepričani smo, da boste dobili veliko zadovoljstvo mi je zaradi stika z Pierre Lang, in občutite neverjetno moč teh okraski!

    Edinstvena zasnova

    Vsak ornament Pierre Lang je ustvarila skupina oblikovalcev in patentirala patent Ženevi Mednarodni urad. Vse pravice pridržane za proizvodnjo in za zagotavljanje edinstven izdelek. Nenavadno oblikovanje - to je prvi pogoj za izjemne rezultate.

    Zagotavljanje kakovosti

    Nakit Pierre Lang ne bo nikoli povzroči alergijske reakcije na koži, kot je uporaba le kakovost testiranih materialov. Na svoje izdelke (ključavnice, vijaki, pokrovi, itd), Pierre Lang daje obrat letno garancijo na skalah daje doživljenjsko garancijo. Vse ključavnice in posodobitve na najbolj priročno: Magnetna zaponka na ogrlico, mehko posnetke in posnetek na uhane - Pierre Lang, patentiranih proizvodov z garancijo podjetju. Kamni se uporablja v nakit - vedno najboljši, končni pregled in izbor.

    80% ročnega dela

    Skoraj vse druge sodobne nakit industriji izdelek je izdelan z visokim deležem ročnega dela. Vsak ornament gre skozi ducate skrbne roke, še preden postane lep končni izdelek. Matt učinek nakita je mogoče doseči z ročno obdelavo kovinskih površin pred nanosom plast zlato ali rodij.

    Osobennosti

    V svojih člankih, Pierre Lang uporabi zlata 985 vzorcev (23 karatov) in rodij kovine, platina (tebeloe zlato), Swarovski kristali, visoka kakovost sintetičnih Cirkon, ki se imenuje dragulj v Evropi, in vsi različni in poldragi kamni: ametist, tiger oči, opal, Mesečev kamen, oniks, itd itd

    Visoka odlaganje zlata in rodija

    Gold in rodija so zelo pomembni v nakit današnji industriji. Pierre Lang Nakit procesov pozlata in rodija v enem od najbolj spoštovanih in izkušeni tovarn v Evropi. Elektrokemijski procesi so pod nadzorom elektronski sistem, ki zagotavlja enotno kakovost in uporaba zlata in rodija.

    Ekskluzivni izdelki

    Delo avstrijski oblikovalec je v stalnem sodelovanju z modno hišo v Parizu. Zbirka se posodablja vsakih šest mesecev za 30%, v avgustu in februarju, je proizvodnja omejena, prejšnje zbirke so še vedno "živa" za več sezon, nato pa izginejo s trga izdelkov z vzorcem - posameznika, kot okraski, Pierre Lang je vedno "za vas iz množice. " Za Kazahstan, je to še toliko bolj pomembno, kot je nakit Pierre Lang pravkar prispel v Kazahstanu rynok.U Pierre Lang, večjo različico dobavne verige, guma, tekstil, guma ogrlica, barve, stil, debeline (v drugih družbah nakit, kot so analogi BC) kot ekskluzivni ceni izdelka. Kupi lep obesek ali ogrlico pozlačeni gume so lahko od 30 €. Cena serije v srednjem razredu od 30 do 150 € za eno ornament, in 300-600 evrov za serijo 4,5 zbirko nakita.

Sestava - Rodium, zlato in srebro. Kristali "Swarovski" obarvana opal, oniks, jaspis, ahat, jantar in siva. Vsak načrt študije, Pierre Lang, vpisana v mednarodni patentni urad v Ženevi, in v skladu z mednarodno zaščito, da se zagotovi njeno исключительности.Коллекция skoraj 200 predmetov iz klasičnih, športnih in ekstravagantne sodoben dizajn. Prstani, zapestnice, uhani, obeski in verige. Uporablja ga 80% z roko.
Življenje je stalno v gibanju. In čustva igrajo vodilno vlogo v njej - nič nas naredi dejanje. V takih časih, smo bodisi močno ali šibko. Čustva povzročajo nam do prostega gibanja in sposobnost, da se presegajo. Vsako gibanje se začne z majhno, tiho, kot val. Prav tako lahko prinese promet na vaše življenje z edinstveno nakit iz podjetja Glej Pierre Lang.

Ni komentarjev:

Objavite komentar