četrtek, 13. oktober 2011

Kompany Narava-Vita.





Podjetja Narava-Vita Za več kot 20 let na trgu, in s 1. julij 2010 postala del Network World Alliance.

Narava-Vita podjetje je specializirano za tekoče dopolnilih: Spirulina Liqua zdravje in Ultimate Acai, jagode iz Amazon, energetsko pijačo Benefital, kot tudi ustvarili posebej za nas ličila ULTIMATE Acai, ki ima vse antioksidativne lastnosti, ki jih ima ta resnično čarobna jagoda. Kozmetika pakirana v exstra-stekleničkah, je ima odličen vonj in učinek neverjetn! Ima vse potrebne certifikate in gopoallirgena.

Spirulina

Najstarejša alge modro zelene barve, ki se imenuje spirulina, zaradi svoje spiralne oblike, uvrstila na prvo mesto med biološko aktivnih snovi v naših državah.
Lastnosti Spirulina začeli študirati ne tako dolgo nazaj. Do zgodnjih 80. letih nihče ni vedel o bogati sestavi mineralnih in čudežnih lastnosti  alg.
Ko belgijski botanik, ki študira afriški gozd, ki se nahajajo v bližini jezera Čad Aboriginal plemena, je takoj opozoril na njegove življenjske dobe, dobrega zdravja, zdrave zobe in goste temne lase pri starejših. Ti ljudje se ne zavedajo civilizacije in medicine, živel do zrele starosti zaradi uživanja zelenyh pogac. Te pogače so pripravljeni iz alg, ki rastejo v Jezeri Čad.
Po tem odkritju, so znanstveniki začeli poglobljeno študijo spirulina. Ugotovljeno je bilo, da je vsebnost beljakovin v alg skoraj 70%, več kot kateri koli drug proizvod, vsebnost aminokislin stimulira telesne celice, ki prispeva k njeni pomlajevanje. Spirulina svoje modrikast odtenek je bil zaradi njenih sestavnih "fykocyanina", ki omogoča oddaja belih krvnih celic in ustavitev rast ne kakavostnih celic. Spirulina vsebuje veliko mineralov in mikro - elementov. Sestavljena je iz kalcij, magnezij, jod, cink, fosfor, selen, nikelj, bor, železo, beta karoten, vitamini B, vitamin C, E, in inozitol.
Eating 2-3 gramov na dan alge prispevajo k izboljšanju celega telesa, krepi imunski sistem. Spirulina - učinkovit boj proti bolezni srca in ožilja, presnovne motnje, diabetesa, dvignetega holesterola, pomaga odpraviti toksinov, težkih kovin, radionuklidi, obravnava bolezni prebavil. Spodbuja presnovne procese in spodbuja naravno hujšanje.
Uporablja se v kozmetike za glajenje gub in negujejo kožo in lase, celjenje ran, se bori s strije, zdravi kožne bolezni.
Svetovna zdravstvena organizacija pravi, da spirulina najbolj znanih elementov hrane in zdravil krepi telo. Nimate vse kontraindikacije in lahko prebavljiv.

Asai Jagody


Acai Palme - drevesa so tanke, stebla  dosežejo višino 25, včasih tudi 30 metrov. Rastejo v velikih skupinah (4-25 dreves na enem mestu), pri tym rastejo  drevesa različnih starosti -  stara stebla umirajo, na svoja mesta, se pojavljajo mladi poganjki.
Acai Listje velike, dolge: kot v večini drugih dlaneh so, zbrani na koncu cevi na krono in pernato razkosanih v visi dol segmente.
Cvetovi niso velike, številni, rumenkasto, zbrani v velikih socvetjih visi dol.
Sadje majhne, ​​okrogle, 1 do 1,5 cm v premeru. Barva temno vijolična, ko so povsem zreli skoraj črno (rdeče sorte dreves palm), ali temno zelene (v belih sort palme). Rdečih sort Palma so bolj pogosti kot bela. Asai ima nenavaden okus, ki spominja na maline, okus z aromo matico.
Cvet: od temno rumene do temno zelena
Uporablja del obrata: Hotranostj Jagod.
Obseg rasti: Acai je rojstni kraj severu Brazilije. Najbolj rozkośne acai  rastejo v brazilski državi Pará (Para), ni naključje, da je eno od imen je palm Para palm. Predelava sadja in lesa Acai je osnovna industrija v regiji.
Druge vrste: Euterpe edulis - Iзara, Euterpe macrospadix
Kemična sestava:
Vsebuje sterolov, od tega do 78% - beta-sitosterol.

Skupna vsebnost vitamina E - 45mg v 100 g masla, ki tokotrienolov računa za 17%
Sestavo maščobnih kislin v%
Palmitinovaâ - 22%
Stearinska kislina - 2%
Arahinovaâ kislota - 2,5%
Palmitoleinovaâ - 2%
Oleinovaâ kislota - 60%
Linolevaâ kislota - 12%
Linolenske kisline - sledenje

Ultimate Acai Кozmetika


Kozmetični učinek:
Antocianini (obrat pegmenty) v Acai zmanjšali uničevanje celic v koži, nasportuje procesu starosti. Kot vir maščobnih kislin, neguje in zdravi koži Acai. Fitosteroli uravnavajo lipidov dejavnost zgornje plasti kože. Poleg tega, fitosteroli spodbujajo regeniracijo  kožnih celic in se uporabljajo za zdravljenje dermatitisa.

Ultimate Acai Glej Kozmetika Acai

Śportna prehrana Benefital


Športna Prehrana eden od osnovnih bioloških potreb športnika in daje ljudem  energijo, kot je v športne prehrane je potrebno snovi za razvoj organizma in uravnavanje presnove.
Učinkovitostj, ki temelji na znanstveni osnovi, omogoča pravilen  športnij razvoj in rast organizma prispeva k ohranjanju zdravja, visoko zmogljivost in podaljšujejo življenje.
Pomembno je, da ravnotežje športna prehrana, ki je zagotovil najboljši kvalitativno in kvantitativno razmerje beljakovin, maščob, ogljikovih hidratov, vitaminov in mineralov, kakor tudi pravica iz fiziološkega vidika razmerja glavne sestavine hranilnih snovi - aminokisline, beljakovine, maščobne kisline, maščobe, škroba in sladkorja ogljikovih hidratov, vitaminov, nekatere odnose z drugimi komponentami hrane.

 Glejte športna prehrana Benefital.

 Glejte Ultimate Acai Soki

Glejte katalog športna prehrana Benefital

Glejte katalog Soki Acai



Ni komentarjev:

Objavite komentar