četrtek, 13. oktober 2011

Zdrava prehrana Base + in Ultra Omega 3.


                    V Ameriki proizvod  prehranskih dopolnil je hitro rastoči sektor industrije. Sodobni njihove prodaje od 6 milijard dolarjev na leto,  prodaja presegla 12000000000 $ na leto do leta 2001. Prehranska dopolnila so vitamini, minerali, in njihove kombinacije, kot tudi materialne potrebe človeškega telesa, ki ni bilo dokazano, kot je karnitin, lecitin, inozitol.
Prehransko Suplement zdravja in izobraževanja Zakon (DSHEA), mimo U. S. kongres leta 1994. Omogoča, da bi prodajalci prodajajo skoraj vse dodatke, kot uporabno orodje za telo, brez kakršnih koli dokazov o učinkovitosti, dokler ne govorimo o uporaba zdravil za medicinske namene kot zdravila



. DSHEA ne zahteva proizvajalcev prehranskih dopolnil dokazov o varnosti zdravila. Ta zakon vklenili nadzor organizacije - FDA in je privedla do oblikovanja neurejenega industrije. Vse to je povzročilo poplave na trgu agentov, oglaševanja, ki ne ustreza resničnosti. Te zdravila, glede na pomanjkanje raziskav in spremljanja je lahko nevarna za uporabo. Z drugimi besedami, kaj je zapisano v oznakah v zdravilah, se morda ne ujema, kaj je v paketu.
Za tisto, kar smo opisali to daleč od naše ameriške razmere? Ja, saj ni daleč - in ruske,evropske televizije in časopisi so široko oglašuje "varne in dokazane" zdravstveni izdelki. V bistvu - nobena od  resnih organizacije ni pregledala, zanesljivih in visoko kakovostnih zdravniški pregledov ni bilo opravleno.
Ena od strategij trženja prehranskih dopolnil - prepričanje ljudi, da niso dobili dovolj hranilnih snovi. Toda ali je to res potrebno za večine ljudi,da se hranijo vitaminami, mineralami, prehranskimi dopolnili? Ali pa je zapravljanje denarja? Ali obstajajo drugi načini za zagotavljanje vašemu telesu z vsemi potrebnimi dodatkami? Pod vplivom oglaševanja, mnogi verjamejo, da bodo dopolnila pomagajo pri reševanju zdravstvenih težav. Vendar to ni vedno tako. Najpomembnejši korak, ki ga je treba narediti v smeri zdrave prehrane, če se boste odločili storiti z njihovo zdravje - je slediti dobro uravnoteženo prehrano.

Base +

Pokazatelj za pravilno delovanje našega telesa je kislinsko-bazično ravnotežje. Le na optimalno razmerje kislin in baz se pojavijo desno presnovo. Med drugim naj bo hrana sestavljena iz proporcionalnego razmerija, proizvodov kisline in baze.
Vzroki za kislinsko-bazičnega ravnovesja:
1. Podhranjenost
- Visoka poraba živalskih beljakovin (meso, klobase);
- Visoka vnos denaturirane hrane, kot so izdelki iz moke / moke vrhunske kakovosti (testenine, pecivo, kruh) in sladkor;
- Visoka poraba kave in črnega čaja.
2. Daljši stresa
3. Duševno Load
4. Preveč igra športno
5. Presnove
6. Kronične bolezni
Človeško telo ima različne mehanizme za ravnotežje tako veliko število kislin - izdiha, urinom in uravnoteženje s pomočjo avtolognih rezerve. Pri avtolognih rezerve natrij, kalij, magnezij, kalcij porabi, lahko privede do demineralization. To lahko povzroči zobno gnilobo, perelomovkostey, poškodovane hrbtenice poškodbe, pa tudi krvne žile, itd V nadaljevanju bomo razpravljali o povezavi med kršitev kislinsko-bazično ravnotežje z zmanjšano odpornost proti okužbam. Tam bodo prav tako upoštevani odlaganje snovi, ki so običajno v ravnovesju, v povezavi z perekisleniem. Vzroki lahko povzročijo protin in težave pri uriniranju, revmatizem, artritis, itd

Osnovna + (360 tablet):

Sestavine:
- Kalcijev;
- Natrijev;
- Magnezij
- S sladkorjem nadomestek sorbitol;
- Kalijev.
Kalcij: igra pomembno vlogo pri delovnih mišic, strjevanje krvi, živcev in mišic razdražljivost nadzoru novih tvorbo in vzdrževanje kosti in zob.
Magnezij: aktivira več kot 300 encimov, ki sodelujejo pri presnovi energije,
igra posebej pomembno vlogo pri sintezi beljakovin bistvenega pomena za proizvodnjo nukleinskih kislin, v tem zaporedju, za germplasm (dedni material), je pomembno za prenos impulzov vzdolž živcev in mišic, je pomembno za krčenje mišic.
Kalij: Pomembno elektrolitov je pomembna za proizvodnjo energije, je pomembno za živcev in mišic razdražljivost,
bilance vodne bilance v celicah, je bistvenega pomena za uravnavanje krvnega tlaka.
Natrij: urejanje voda in kislinsko-bazno ravnotežje, ključno vlogo pri prenosu električnih impulzov v živčnih in mišičnih celic, pomembnih za krčenje mišic.
UPORABA: da 3-krat dnevno z veliko tekočine
Priporočen vnos: 4 Tabletka
Pakiranje: 360 tabletok
Povprečna hranilna vrednost na 100 ml tablet v dnevnem odmerku (12 tabelah.)% RDA *
Energijska vrednost kJ / kcal 350/84 2,3 / 0,5 27 7
Beljakovine <0,1 g <0,001 g <0,01 g
Uglevody 30,8 g 0,2 g 2,4 g
Žiry 0,007 g 1,1 g 0,1 g
Kalcij 9,2 g 60 mg 720mg 90,00%
Kalij 2,5 g 16 mg 200 mg 10,00%
Magnezij 1,1 g 6,8 mg 82mg 22,00%
* RDA v skladu z evropsko oznako hranilne vrednosti delnic v%

Ultra Omega 3 - aktivnaâ, multidobavka (60 kapsul)

Sestavine:
- Rybij želoda;
- Natural Vitamin E (= (RT)-a-tokoferol) (227% priporočenega dnevnega vnosa)
Ribje olje: Vsebuje Omega 3 - maščobne kisline (EPA, DHA) (v lasti večkrat nenasičene maščobne kisline): normalizira raven krvnih maščob, očitno zmanjšuje celotno raven "slabega" LDL-holesterola in trigliceridov v krvi. V nasprotju s tem poveča "dober" HDL-holestertin, preprečevanje bolezni srca in ožilja, lahko izboljšajo možganov, idealno dopolnilo tradicionalnih terapija pri vnetnih bolezni, kot sta psoriaza in atopični dermatitis, in kronična vnetna dermatoloških bolezni.
Vitamin E: ščiti nenasičene maščobne kisline pred oksidacijo v maščobah topnih antioksidantov
zaščito celic in krvnih žil.
UPORABA: trikrat na dan med obroki z veliko vode
Priporočena uporaba: 1 kapsula želatinovaâ
Pakiranje: Želatinovyh 60 kapsul
Povprečna hranilna vrednost na 100 ml na dnevni odmerek (3 kapsule)% RDA *
Energijska vrednost kJ / kcal 130/31 3063/731
Beljakovine 18,1 g 0,3 g
Uglevody 7,2 g 0,3 g
Maščobe (od njih): 71,2 g 3g
Nasičene maščobne kisline število 8,5 g 120 mg
Nenasičene maščobne kisline številka 204,3 g 2880mg
Enkrat nenasičene maščobne kisline series 17g 240mg
Polinenasičenih maščobnih kislin številka 187,2 g 2640mg
Od teh, omega-3 maščobnih kislin številka 49,6 g 2100mg
Od ERA 28,4 g 1200
Из DHA 14,2 г 800мг
Vitamin E 645,4 g 27,3 g 227
* RDA v skladu z evropsko oznako hranilne vrednosti deleža% priporočenega dnevnega odmerka

Ni komentarjev:

Objavite komentar