četrtek, 13. oktober 2011

Animal Deluxe hrana za mačke.


Pripravljena hrana za vašega mačka, kaj izbrati?

Z cym se krmiti  mački z mesta? Naravna hrana - miši in ptic - ni na voljo, in, če je na voljo, je nevarna za zdravje, saj je večina zastrupljena. Naturalni  krma zelo dobro - ampak to je težko, da bi pravi recept in lastniki pogosto nimajo časa za kuhanje. Za veliko ljudi raje uporabljajo pripravljene hrane, ki ga je razvil strokovnjaki v skladu s potrebami mačke.
Vsako leto na trgu komercialnih hrane za hišne živali, je vztrajno narašča. Če je pred izbor je bil majhen, omejen na 2-3 imeni, in v povprečju strošek hranjenja je precej drag, zdaj pa se je stanje spremenilo.
Več blagovnih znamk, se je povečalo, cenovni razred se je povečala, in pogosto drage hrane ni vredno pravilno pripravljen naravne prehrane. Kako razumeti raznolikost, ki je na voljo? Kako izbrati hrano, ki ne bo škodila zdravju svojega hišnega ljubljenčka?

Prva izbira - suhe ali konzervirana hrana za mačke

Prednosti suhe hrane so očitne: da ne pokvari in lahko vodijo za dolgo časa v podajalnik, vključno, če je to potrebno za dolgo časa, da gredo (obstajajo posebni avtokormushki razpršilca ​​z uro), je primerno, da na cesti in na razstavah. Visoko kakovostno suho hrano, kljub pristranskosti, ne povzroča zdravstvene težave, če je pravilno dana. Pravila so preprosta:
  • mačka mora biti vedno voda;
  • macka mora piti (v naravi mačke ne pijejo veliko, če mačka ne pije vode - sušenje je kontraindicirana);
  • mix suho hrano z naravno - ni zaželena iz več razlogov;
  • hrana mora biti v skladu s fiziološko stanje živali;
  • v prisotnosti prost dostop do nadzor prenajedanje.
Če ti pogoji povzročajo težave s prebavo, vendar ne dovolj pitja - IBC.
Konzervirane hrane - zelo dobra izbira, vendar pa imajo svoje slabosti. Ta hrana se ne sme pustiti v korito za dolgo časa - se hitro poslabša. Iz tega razloga je prodal majhne pakete (dnevni tečaj ali a la carte), kar vodi do višjih cen. Na splošno kakovostno konzervirane hrane, strošek za lastnika mačke v krogu znesku. Med dolgoročno odhodov takšnih živil ne bodo mogli uporabljati, in na način, da je manj udoben kot suho.

Razredi hrane cat

Delenje hrane v razrede glede na kakovost nekaj abstraktnega. Krma, se pozicioniranje kot super, lahko dejansko nižji razred. To še posebej velja za domače krme, saj je obstoječi pravni okvir, je neustrezna. Krmne ekonomskem razredu je mogoče postaviti tako, kot premija, ki temelji na ceni (ki je bila pod močnim vplivom investicij v oglaševanje), ne pa tudi s kakovostjo in sestavo. Zato je pri izbiri hrane vašo mačko je pomembno vedeti, kaj so različne razrede, in skrbno preuči sestavo nalepk. Seveda, da vedo, namen vseh sestavin (lahko pa pride do več kot petdeset) za potrošnika, je težko, ampak glavne točke poudarek je.
Osnova za živila morajo biti živalske beljakovine - meso in drobovino, in njihove vrste, morajo biti izrecno navedene v seznamu. V nasprotnem primeru se besede "meso in drobovina - xx%" lahko skrijete in kopita perje z malo mesa. Same po sebi niso škodljivi stranski produkti mačke - v naravi miško ali je ptica celoti užitna, kože, perje in notranji organi, edino vprašanje v prebavljivost krme. Rastlinske beljakovine ne vsebujejo vse esencialne aminokisline in manj prebavljive. Število in vrsta mesa, pomembno vplivajo na stroške krme. Najpogosteje se uporabljajo perutnine - piščančje ali puranje. Salmon, jagnjetina, raca, itd - se dodajo v zelo majhnih količinah, njihova prisotnost je trženje podvig.

Naša Krma za Macke.

Ljubezen, je še posebej pri mačkah, je skozi njegov želodec.
Deluxe živali ponuja vam gurmanske izbor najboljših karm
Meso sort s privlačnimi sestavo z Inulin, biotin, Taurin in
ribje olje. Ni treba posebej poudarjati, vse brez umetnih barvil in
konservantov.
Za presnovo Mačke pomembno dovolj beljakovin in
aminokislin, maščob, ogljikovih hidratov, in nekaj naravnih mineralnih
in vitamini. Vse te lastnosti združujejo smo Animal Deluxe, v
naše uravnotežene in izključno meni za vašo mačko.
Izbirate lahko med suho in mokro hrano s hrano
različne okuse ali pa kombinacijo obeh. Tvoja mačka bo rekla hvala.
Konzervirane hrane ZA MAČKE
Meso ptic sestavine: 9,0% surovih beljakovin, surove maščobe 7,0%, 0,5% surovih vlaken, surovi pepel 2,1%, 79% vlažnost. Dodatki na kg: Doplačila: Vitamin D3: 200 ie / kg Vitamin E (kot Alphatocopherolacetat): 25 mg / kg, taurin 450mg/kg, biotin: 25μg/kg. Sestavine: meso in živalski derivati ​​(min 11% kot raca, vsaj 11% piščanca ..), riž, olje in maščobe (lososovo olje), minerali, inulin (frukto) 0,1%

Meso zajec in puran Sestavina: 9,0% surovih beljakovin, surove maščobe 7,0%, 0,5% surovih vlaken, surovi pepel 2,1%, 79% vlažnost. Dodatki na kg: Doplačila: Vitamin D3: 200 ie / kg Vitamin E (kot Alphatocopherolacetat): 25 mg / kg, taurin 450mg/kg, biotin: 25μg/kg. Sestavine: meso in živalski derivati ​​(kot zajci min 11% min, 11% Turčija ..), riž, olje in maščobe (lososovo olje), minerali, inulin (frukto) 0,1%
Postrv in ​​losos Sestavina: 9,0% surovih beljakovin, surove maščobe 7,0%, 0,5% surovih vlaken, surovi pepel 2,1%, 79% vlažnost. Dodatki na kg: Doplačila: Vitamin D3: 200 ie / kg Vitamin E (kot Alphatocopherolacetat): 25 mg / kg, taurin 450mg/kg, biotin: 25μg/kg. Sestavine: meso in živalski derivati, ribe in ribje proizvode (min, 11% min losos, postrv, 11 %..), Rice, minerali, inulin (frukto) 0,1%
DRY Korm DLA Kosek

Premium 3-Mix je odlična kombinacija glavnih sestavin uravnotežene prehrane mačka: goveje meso, piščanca in lososa. Beljakovin in maščob, ter posebej uravnotežene hranilne snovi pomagajo ustvariti popoln vsestranski skrbi za odrasle mačke.
Sestavina: perutninska moka, koruza, pšenica, ocvirki moka, koruzna moka z glutenom, piščančja maščoba, goveja maščoba, perutninska jetra hidroliziran lososovo olje analitičnih sestavin: surove beljakovine 29%, surove maščobe in 12%, surova vlakna 1,8%, pepel 7 %, 1,15%, kalcij, natrij, 0,36%, Vlaga 8% Dodatki na kg: Doplačila: Vitamin A (E672) 15 000 IU vitamina D3 (E671) 1,500 IU Vitamin E 100 mg, taurin, biotin, kot je D (+), železo (železov (II) sulfat monohidrat E1 ) 77 mg cinka (cinkov sulfat monohidrat E6) 135 mg, mangan (Mn (II) oksid, E5) 28 mg, baker (Cu (II) sulfat pentahidrata E4) 13, 5 mg, kobalt (Co (II) sulfat, pentahidrata E3) 2,2 mg, jod (kalijev jodid E2) 1,35 mg selena (natrijev selenit E8) 0,27 mg, s antioksidant BHA (E-320), propil galat (E 310).
Prehranske dopolnila  ZA MAČKE
Vita +(90 tablet) nudi vaša mačka s potrebno dnevni odmerek vodo in maščobo-topnih vitaminov.
Sestavine: kvas, suh mleko v prahu analitičnih sestavin: 12,1% surovih beljakovin, surove maščobe in 0,3%, 0,1% surovih vlaken, surovi pepel 5,75%, prehranskih dopolnilih glede na kg: Vitamin A (E672) 100 000 IU, vitamin D 3 (E671) 10.000 IU Vitamin E 500 IU, vitamin B1 0,1 mg Vitamin B2 0,1 mg, 0,4 mg niacin, pantotensko kislino 0,1 mg, Vitamin B6 0,05 mg, biotin 0,005 mg, 5,0 mg folne kisline, železa (E1) v železov sulfat 0,5 mg, cink (E6) mg cinkovega oksida za 0,05.
Nekatera (90 tabletok)veliko beljakovin in nizko vsebnostjo maščob se uporablja za izboljšanje prebave. Rastlinskih beljakovin in amino kisline imajo pozitiven učinek na mišice in krzna.
Sestavine: kvas, suh mleko v prahu, spirulina 20 mg analitičnih sestavin: 13,6% surovih beljakovin, surove maščobe in 0,3%, 0,1% surovih vlaken, surovi pepel 6,03%, Enährungs-fiziološke dodatkov na kg: Vitamin (E672) mg 100 000 ie vitamina D 3 (E671) 15 000 IU Vitamin E 500 IU, vitamin B1 0,1 mg, 0,2 mg vitamina B2, niacin 1,0 mg, 0,5 mg pantotenska kislina, vitamin B6 0,2 mg, biotin 0,005 mg, 5,0 mg folne kisline, železa (E1) v železov sulfat 0,5 mg, cink (E6) mg cinkovega oksida za 0,05.

Senior (90 tabletok) - prehransko dopolnilo za "starejše" mačke, posebej pripravljene za večjo aktivnost in mobilnost živali, ki ne vpliva na presnovo.
Sestavine: kvas, suh mleko v prahu analitičnih sestavin: 12,4% surovih beljakovin, surovih olj in maščobe, 0,83%, 0,6% surovih vlaken, surovi pepel 5,15% Dodatki za prehrano na kg: Vitamin 200 000 ie vitamina E 1000 ie, 0,2 mg vitamin B1, vitamin B2 0,2 ​​mg, 0,8 mg niacin, pantotensko kislino 0,2 mg Vitamin B6 0,1 mg, 0,01 mg biotin, folna kislina 5 mg, 5 mg holin, taurin 10 mg železa (E1) v železov sulfat 0,5 mg, cink (E6) mg cinkovega oksida v 0,1

Ni komentarjev:

Objavite komentar