četrtek, 13. oktober 2011

Pierre Lang - Exclusive Avstrijska odlikovanja.

Pierre Lang - To je elegantna, visoko kakovost in nenavadna!
Ekskluzivni izdelki za prave poznavalce lepoto!


Zgodovina blagovne znamke

Zgodovina nakita, Pierre Lang sega v šestdeseta leta 20. stoletja, natančneje leta 1961, ko sta dva brata z imenom avstrijske Andersen ustanovil majhno tovarno za proizvodnjo nakit za prodajo na debelo.
  • 1984: družina ustvari podjetje Andersen, Pierre Lang, in začel delati na svoj sistem distribucije.
  • 1987: baza podjetij v Nemčiji, Pierre Lang naredi svoj prvi veliki preboj v Evropi.
  • 1990-1994: Pierre Lang zmagala Švica, Italija, Anglija, Luksemburg in Francija.
  • 2002: Pierre Lang je v prvi vrstici srebrni nakit - srebrna 925 - in dejansko je bilo novo besedo pri oblikovanju plemenitih kovin.
  • 2003-2004: Pierre Lang še naprej osvojiti Evropo - ustvarja zastopanje v Belgiji in Španiji.
  • 2006: ustanovitev pisarne na Irskem in v začetku gibanja v vzhodni Evropi.
  • Za 25 let, Pierre Lang blagovne znamke pomeni za več sto tisoč žensk, brez nakita najvišje kakovosti iz srca Evrope - pametna, elegantna in romantična Avstriji. Raznolikost in edinstveno obliko, da jim nekaj veliko bolj pomemben kot samo opremo. Pierre Lang - to je odličen način, da se izrazim v hitro leti življenja. Z okraski Pierre Lang lahko vedno izpolniti tempo življenja in hkrati popolnoma edinstven. Spreminjanje zbiranje dvakrat letno - je še en dokaz, da smo sledili mody.Esli imate dober okus, visoke zahteve glede kakovosti, in si pripisujejo velik pomen za posameznika, Pierre Lang naredi svoje kreacije za vas! Samo rahlo odprta vrata in se potopite v našem svetu. Prepričani smo, da boste dobili veliko veselja zaradi stika z Pierre Lang, in občutite neverjetno moč teh okraski!

Ni komentarjev:

Objavite komentar