četrtek, 13. oktober 2011

Kompany Animal Deluxe.


Kako se proizvajajo hrano za hišne živali?

Veliko lastnikov domačih živali v tujini nahranijo svoje hišne ljubljenčke komercialne hrane za hišne živali. Postopoma, in v naši državi prišli do te prakse.
Pri izbiri hrane za vaše hišne, najprej in predvsem, naj se odločite točno kaksno hrano, boste krmili: suho, vlažno ali v pločevinkah. Na trgu obstaja veliko blagovnih znamk vseh vrst hrane na izbiro, ki je precej težko. Veliko lastnikov domačih živali se sprašujejo, kako lahko eno ali drugo hrano, ki omogoča preprosto, da izberejo vrsto hrane in posebne blagovne znamke.
V tem članku smo opisali proizvodno tehnologije suhih, vlažnih in konzervirane hrane.

Suhe korma. Suha hrana predstavlja velik del komercialne hrane za hišne živali, kot v tujini, in v naši državi. Obstajajo različne tehnologije za proizvodnjo suhe hrane: izhlapevanje, granulacijo in zbijanje. Za vse tri velik del procesa je podoben, razen za zaključni fazi. Tukaj menimo, da je najbolj običajna metoda: pressirovanie. Imejte v mislih, da vsako podjetje za proizvodnjo suhe hrane za hišne živali, ima svojo lastno tehnologijo, lahko kljub temu, je treba opisati kot glavni proizvodni postopek, ki naredijo  večina podjetij.
Syrovina. Proizvodnja hrane za hišne živali se začne z zbiranjem surovin. Večina surovin - žita, meso, maščobe - dostavi predpakiranih v tovarni v tovornjakih in vlakih. Koncentrati vitamini in minerali, prinesel tudi v vrečah. Takoj, ko je surovina prispe, se skladišči v posebnih objektih, ki zagotavljajo optimalne pogoje za shranjevanje.
Process razmola. Surovine so tla do določene velikosti, ki izboljša prebavljivost hranilnih snovi in ​​poenostavlja ravnanje s hrano. To se pogosto uporablja posebno kladivo mlin. Večina suhih mešanic se drobi do doslednosti grobe moke. Enotna velikost je pomembna za dobro absorpcijo vlage, in kuhanje.
Smešivanie. Za proizvodnjo krme, je zelo pomembno, da se pomešajo vse sestavine. Če se to ne zgodi v posameznih zrnc živila, se lahko presežek ali pomanjkanja bistvenih hranilnih snovi. Za mešanje krme, poseben trak mešalnik, ki vam omogoča, da hkrati mix veliko sestavin. Na tej stopnji postopek mešanja suhe sestavine edini, ki se nato shranjujejo na poseben način.
Pressirovaniya proces. Pressirovaniya proces je podobno kot postopek izdelave kruha: mešanje, gnetenje, potem mešanica "dvigne", njeno obliko, je spet "dvigne" in na koncu, je razdeljena na dele. Suho mešanico obdelamo, da začnete gelatinization škroba. Če želite to narediti, ukrep, ki natančno količino suhe snovi in ​​jo zmešamo z določeno količino tekočine, ki vsebuje maščob, mesni izdelki, dodatno vodo in paro, tako da približno 45 sekund, med katerim je škrob, ki ga je pripravila okoli 25%. Nato se obdelujejo zmes postavi v iztiskanje. Ekstruderji so bili prvotno oblikovani za industrijo plastike, zdaj pa so uživali veliko večino proizvajalcev hrane za hišne živali. Iztiskanje je sestavljen iz cilindrične multi-segmentiranih sod z vijakom, ki je temeljito meša materiala in ga nato skozi zaslon, kjer je rezati z nožem na koščke določene velikosti. Izdelek, ki se premika skozi iztiskanje, proizvaja lastno trenja in toplote, s pomočjo katerega je pripravljeno hrano. Hitrost in trenja se lahko spreminja glede na formule krme, ki zagotavlja, da je izdelek se kuha pri ustrezne temperature za pravi čas.
Sušenje in hlajenje. Nastala zrnca, ki so mehke in porozne, nato pa prenese na posebno sušilnico, s katerim odpravlja dodatno vlago. To običajno traja približno 15 minut. Če so zrnca posušene prehitro ali na previsoki temperaturi, bodo postali preveč krhki in se bo sesulo v nadaljnje zdravljenje, ki je preveč drobtin.
Potem so peleti predmet procesa hlajenja za približno 7 minut. Če zrnca so preveč vroče, ko so vzeti iz lase, in dal gor, preden se ohladi, pride do kondenzacije, kar začne rasti plesni in bakterij za razmnoževanje.
Glazirovanie. Zasteklitev - zadnja faza v proizvodnji suho hrano za hišne živali. Sestavljen je iz dodajanja tekočine ali prahu, posebno v kroglice lupine. V tej fazi so, ponavadi dodajo maščob in arom. Tluśc običajno ni dodan mešanje fazi, saj odmori proces gelatinization škroba. Tluśc in okusi bistveno izboljšali okus in okusnosti krme, in so najbolj učinkoviti, ko doda lupina kroglice.
Mokre korma. Večina mokre krme je podobna suhi krmi, vendar z nekaj manjšimi razlikami. Nastali izdelek je mešana in skozi iztiskanje na enak način kot suho hrano. Samo v tem primeru, je iztiskanje določena na nižji temperaturi in tlaku kot v proizvodnjo suhe hrane. Tako, da izdelek ni suho, ampak dodan,  ga z vodo, kisline, in posebnega materiala, ki podpira želeno vlažnost. Po tem, izdelek prihaja v posebno komoro, hlajenje, kjer je na koncu oblikovana struktura. Tako, da vsebuje visok odstotek vlage in ima porozno strukturo.
Mokre živilo vsebuje višji odstotek vlage (25-35%) kot suho (pribl. 10%), in zato dovzetna za plesni in bakterij. Visoka vlažnost prav tako mokro hrano občutljivi za izgubo vlage in poslabšanje njegove sestave. Da bi to preprečili, v mokro hrano dodajajo plesni in bakterij zaviralci, in je pakirana v posebni  vrečke.
Konservy. Proces konzerviranja hrane začel razvijati po 1809, ko je bil prvič uporablja za francoske vojske. Ker v tem procesu je bilo veliko izboljšav za izboljšanje kakovosti, vendar načela ostajajo enaka. Konzervirane hrane zaprti v sloik, nato pa podvrženi sterilizaciji toplote.
Syrovina in razmol. Večina konzervirane hrane vsebuje visoke vrednosti mesnih izdelkov. Sveže in zamrznjeno meso in mesni izdelki so dostavljeni na obrat v posebnih hladilnih tovornjakov. Meso je nato razrežijo na majhne koščke, jih pretehtajo in dodajo, da mešanice, ki vsebuje vitamine, minerale in včasih zrna.
Mixer. Ko so v kombinaciji s komponentami, ki so dani v posebni mixer, kjer so temeljito meša. Med mešanjem  povečajo temperature in izdelek postaje v gelepodobnej obliki, in beljakovin je spremenila svoje naravne lastnosti, izboljšanje strukture in okus. Živila, ki vsebujejo ogljikove hidrate, ponavadi zahtevajo višje temperature za popolno pretvorbo škroba. Po tem se začne proces konzerviranja.
Polnjenje in zapiranje. Medtem ko je  zmes je vroča, dodajo  v poseben stroj, ki ga pakirajo v sloikah. Pri zapiranju sloika obdeljajo pokrov s paro, ki zagotavlja zaščito in zapiranje pločevink hrane iz razvajanja.
Sterilizovanie. Ko so sloik napolnjen in zaprt, se premikajo v sterilizator, kjer se segreje do temperature 121 za vsaj tri minute, da se zagotovi uničenje nevarnih bakterij. Potem se ohladijo banke, so lepljene znakov ali drugih označb, ki so, in so pripravljeni prodati.
Razumevanje proizvodnega procesa gospodarskih virov lahko pomaga lastniki hišnih živali izbere najprimernejše vrste hrane za hišne ljubljenčke. Ko so lastniki hišnih živali odločili na vrsto hrane, naj  izberejo določeno blagovno znamko, in skrbno preuči sestavo vsake krme, za izbiro najbolj optimalne prehrane za svojega ljubljenčka. Morda se zdi, da je proces v proizvodnji krme za živali zelo težko, vendar pa je podobno kot izdelavo hrane za ljudi.

Podjetje proizvaja visoko kakovostne živali Deluxe hrane za hišne ljubljenčke: hrana za mačke, pse in konje.
Paleta izdelkov vključuje veliko kombinacijo hrane in suhe hrane dodatki za mačke, pse in konje. To je naravni izdelkov najvišje nemške kakovosti, ki vsebuje 80-86 odstotkov čistega mesa.
Priljubljenost blagovne znamke Deluxe živali v Evrope je ogromno. Zdaj imamo priložnost za nakup te čudovite hrane ob minimalnih cenah. Za mnoge ljudi, domače živali so pravi družinski člani. Za dobro hrano, so lastniki dajejo veliko denarja.
Na žalost, kakovost hrane, prodanih na ozemlju Slovenii in v celej Evrope, še daleč od želenega. Ne dejstvo, da plača dostojno količino denara za hrane  hišne ljubljenčke, boste dejansko dobili kakovostno hrano, proizvedeno v solidnem  podjetju.
Ponarejanje je zelo pogosto. Ne samo, da je nakup hrane, ste preplačujete, ker nizke kakovosti izdelkov, vendar se to zgodi tako, da je ta hrana škodljiva za zdravje živali.  
Network World Alliance, v aljans katerij priśla firma  Deluxe živali, nudi za nakup visoko kakovostno hrano z mesom, ribami in perutnino za neverjetno ceno. Sedaj lahko enostavno dihati in ne skrbi naj vas cena, saj je  ta družba partnerji so tudi zelo resne ima popuste. Skrb za kakovost izdelkov,  boste  pustili enkrat za vselej.

NWA Animal Deluxe hrana za živali

Ni komentarjev:

Objavite komentar