četrtek, 13. oktober 2011

Коmpany - VIE at home.

22.12.2010 Helmut Spikker kupil Angleško podjetje «VIE at home. To podjetje je nekdanjo lastnostjo »Ex-britanskiega milijardera Richarda Bransona. Proizvodnja visoko kakovostnih izdelkov, dekorativna kozmetika in izdelki za nego za obraz in telo, pa tudi nakit.
VIE at home. - Več različnih izdelkov - več prometa - več uspeha!
Кompany «VIE at Home» ponuja:
  • Luksuzno kozmetike,
  • EXCLUSIVE nakit
  • Intim nega telesa,
  • Neverjetne eterična olja za aromaterapijo
  • Super dodatki in notranje opreme ...
To prevereno , zanesljivo podjetje «VIE at Home» prijetno dopolnilo večjega obsega več kot 30.000 izdelkov NWA in bo dalo śe vec możnosti parneram Network World Alliance za gradnjo posla in doseči svoje cilje!


Vie at Home (blagovna znamka Vie at Home) je britanske kozmetično podjetje ki se ukvarja z  prodajo neposredno.
S sedežem v Chichester, West Sussex, England, je bila družba Vie at Home (takrat znana kot Virgin Podjetje Cosmetics), ustanovljeno leta 1997, ki ga Richard Branson za prodajo svojih izdelkov v trgovinah na drobno, pošte in z neposredno prodajo, in načrt, da na voljo za 5 let 100 trgovin. Oktobra 2000, Virgin kozmetično podjetje praznuje 1.000.000 th stranke.
Leta 2001, Virgin kozmetično podjetje napoveduje sporazum z Luxasia Pte Ltd, distributer za regijo Azije. Dovoljenje, ki Singapur, Malezija, Hong Kong, Tajvan, Indonezija, Koreja, Indija in Kitajska.
Virgin Vie doma v letu 2002 odprl tako imenovani mineralni Zdravljenje Sobe spomladi v Cape Town, Južna Afrika.
Pet let kasneje, leta 2002 na Virgin Vie doma, je bilo 7000 svetovalcev.
Leta 2003,  Virgin Vie At Home gre stran od azijskega trga. Vsih devet trgovin v Hong Kong, Tajvan, Malezija in Singapur zaprli po porabi manj kot dve leti na trgu. Toda v istem letu je podjetje začelo razvijati trg Združenega kraljestva, ki so prejeli nagrado DSA.
Leta 2004 v Londonu, Virgin kozmetično podjetje zmaga nagrado za "inovativnost in Excellence" v neposredno prodajo.
Virgin kozmetično podjetje v letu 2005, ima svojo paleto nakita. Tudi v prvih čas, da se dejavnosti neposredne prodaje na tuje trge, zaposli več kot 1.000 svetovalcev v 12 mesecih samo v Južni Afriki.
Leta 2006, Virgin kozmetično podjetje zacelo serije nakita in drugih novo serijo izdelkov, je družba ponovno preimenovala Virgin Vie at Home in prihaja z neposredno prodajo na trgu Združenih arabskih emiratov.
V april 2010 Vie at home nominiran za 4 nagrade v letnem Awards DSA.
V decembru 2010 je družba Vie at Home pridružila se Network World Alliance.
Paleto izdelkov, je podjetje Vie doma precej raznolika. Obstaja veliko kozmetike kakovost barv, kozmetiko in nego telesa, ter krasen nakit in različne izdelke za gospodinjstvo in fantastično aromaterapijo izdelkov za zdravljenje razpoloženje.
Filozofija podjetja je ostal isti kot je bilo, ko je družba odpira samo v letu 1997: premium izdelkov po dostopnih cenah, ki se lahko uporablja iz udobja svojega doma.

MAKE VIE at HOME
Boste preprosto obcudovali izjemno zbirko make-up iz VIE at Home!

Kakšna pa razlika so imajo naše izdelke za makijaż z drugimi?

V VIE at home, se trudimo, da bi bil sodoben, in njegova uporaba prijetna. Vsako sezono smo navdih novosti v svetu make-up in počnejo vse, da se zagotovi, da nove vrste make-up se lahko uporablja za vse ne glede na starost. Ne glede na to, koliko ali pa uporabite malo make-up, v vsakem primeru: naše izdelke vam bo pomagali narediti najboljši make-up na raven popolnosti Kakorkoli - tisto, kar ženska ne želi, da bi naslikal kot model na pisti, ko gredo na delo.?
Sestava VIE at home. - make-up za vsak dan in za vse!

Zgodovina naših izdelkov make-up

Da bi se  prepričati, da naši izdelki popolni za uporabo, uporabljamo le najkakovostnejše izdelke za njegovo proizvodnjo. Izdelki Make-up pride k vam v lepih in priročnih oblika  steklenic,
glede na njihovo praktičnost in modernem stilu. In s proizvodnjo najboljši prodajalec One Step Face ™ Base, ki je vlagala v njegovo ogledalo, ki ne želijo osvežiti svoj make-up simple "v gibanju".

Trendi v Makeup

Želite biti korak pred vsemi? Vsako sezono smo vam prinašajo nove vrste ličila, ki temelji na trende, ki se razvijajo v svetu mode in lepote. Po teh nasvetov, lahko korak za korakom, da se doseže popolnost v umetnosti make-up sami, brez vmešavanja od strokovnjakov pravico v vašem domu.

Make-up Collection Izdelki

Želite, da bi našli odlično izhodišče za make-up? Imamo najboljše orodje, da bi ga našli, za vsak tip kože.
Potrebujete šminko, ki bo ostal nedotaknjen skozi ves dan? Potem našo ponudbo ustnice - to je tisto, kar iščete!
Ustvarite ličila s pomočjo čudovitega in različnimi odtenki oči sence, svinčniki, in Tushev Eyeliners.
Preprosto Fantastic Professional Tools! Dodatki za vaš make-up, zagotavljajo odlično, profesionalnega videza rezultati make up. Uživali boste z uporabo praškov? Naša serija prah vam bo pomagal, da vaše lica zdravo in rozo bleščece.
Sončn zagar v sekunde! Ali želite pokazati, da ste zadnji dan preživeli na prostem pod soncem? Tudi če niste zapustili hišo?
Potem naše izdelke Bronzan Lepota je tisto, kar potrebujete! Ali potrebujete trpežne in moden lak za nohte?
Boste preprosto oboževali  našo zbirke in  lak za nohte rok in nog.

Nega za kożo VIE at home.

 Uživajte v svetlej, mladej kože!

Če želite uživati ​​brezhibno kožo, ki žari zdravje zahteva več kot običajni oskrbo z vodo in milom. V tem času toliko inovativnih izdelkov za nego kože, zakaj bi morali še naprej uporabljati samo milo?

Uvedli bomo novo linijo izdelkov za nego kože VIE at home.

Mislim, da z to vrsto izdelkov za nego kože, ni ma   nebenego pomena in povezave z dejstvom, da ste  uporabili, nekaj drugega preden ste sliśali o našem podjetju VIE at home. Beautiful izdelkov, enostaven za uporabo in najboljše sestavine. Naredili smo veliko neodvisnih testiranje naših izdelkov, ki jih naše stranke. Rezultati kažejo, da so naši kupci zelo zadovoljni s kakovostjo izdelkov serijo izdelkov za nego kože iz VIE at home.

Odzivi uporabnikov


• 96% žensk, ki porobovat naše kože Sparkle poljski sistem opazil, da je njihovo stanje kože zagotovo izboljšalo.

• je bilo več kot 90% žensk, ki so poskušali Night Skin Glow Cream je povedal, da po uporabi njihova koža je gladka.
• 96% vseh žensk, ki so poskušali Velvet Touch matiranja Day Cream, je menil, da je koža sveža in svetle po njegovi uporabi.

• Po 4 tednih, testi z več kot rezultati čas Night Cream je pokazala, da postane globina gub manj in 32% izboljšanje čvrstosti kože do 49%

Kaj pripomaga   so naše to vrstne  izdelki, dapovsem edinstveni?

Preprosto: razlog izdelkov in njihovo sestavo. V dveh letih smo delali z najboljšimi podjetji na svetu, ki proizvaja izdelke, povezane z nego kože (v Švici, Italiji, Veliki Britaniji in ZDA), da pa v realnost naših lastnih idej in pridobiti več izkušenj in znanja.
Serijo izdelkov za nego kože vključuje najboljše možnosti za kombinacije visoko kakovostne komponente, kar omogoča doseči maksimalne rezultate iz njihove uporabe za izboljšanje elastičnosti, lahkotnost, in splošnega stanja kože.
Feel lepa dvojčka: in od zunaj in znotraj!• 96% žensk, ki porobovat naše kože Sparkle poljski sistem opazil, da je njihovo stanje kože zagotovo izboljšalo.

• je bilo več kot 90% žensk, ki so poskušali Night Skin Glow Cream je povedal, da po uporabi njihova koža je gladka.
• 96% vseh žensk, ki so poskušali Velvet Touch matiranja Day Cream, je menil, da je koža sveža in svetle po njegovi uporabi.

• Po 4 tednih, testi z več kot rezultati čas Night Cream je pokazala, da postane globina gub manj in 32% izboljšanje čvrstosti kože do 49%

To je tako kot 1,2,3 ...

Prepričani smo, da za nego kože ne bi smelo biti težko in nadležno. Iz tega razloga smo vam naredili kozmitike ki olajša in celo zabavla żivlenje.
Serijo izdelkov za nego kože vam daje možnost, da izberete izdelek, ki je primern za vaš tip kože. To je tako kot 1,2,3
Pyrh  i telo VIE at home.

Pyrh & in Spy za telo

Seznanite se s proizvodnjo izdelkov za nego telesa, ki vam bo dala priložnost, da se počutijo čisto v redu!
Nova serija telesa Spa Hidroterapija bo zagotovila takojšnjo toning in aktiviranje za vaše telo. Boste jo oboževali  tako kot mi.
Obrnite kopel ali pyrh v zabavo, ki je obogatena z mleko in medem, sladkorem in karamelizirovannymi beljakovinami.

Kaj naredijo naše izdelke z serijo za nego telesa VIE at home?

Mi uporabljamo samo najboljše kakovosti sestavin za nego telesa in nego kože, smo prepričani, da je vsak izdelek ponujamo, kot najboljši med številne izdelke na trgu!
Serija nega za telo Body Nutrition, vsak dan skrbi za vaśe telo, s Pomocjo kompleta izjemnih sestavin. Izdelki tej  serii umogocajo bleskavicno  omlodnenje telesa in v obdobju celega dneva.

Product garancije.

Želimo biti prepricani, da so vse naše stranke v celoti zadovoljni s svojimi nakupe, zato vam  predstavljamo garancijske zamenjave ali vračila, spremembo na drug   izdelk v 15 dneh na vsak nakup.

Glej katalog VIE At Home

Ni komentarjev:

Objavite komentar