četrtek, 13. oktober 2011

VIB zelo intenzivno Booster - anti-aging krema za obraz in dekolte.

Oh, dekolte! Ob takih besedah pride nam na vspomin, razkošne obleke, languor ljubezni v mesečini priznanj ... Ob istem času, moda za dekolte povzroča resne težave za ženske: dejstvo, da je koža vrat (tj., dekolte) je še posebej občutljiva in potrebuje stalno nego. Dobro je bilo, dvorskim ženskim v 14-15 stoletja! Če dekolte postalo problematičnim, z povodu gub in pomanjklivosti  elastičnosti kože, to izrez na obleki se pokrivalo spodnijo  srajco - in modni slog je bil ohranjen, in pomanjkljivosti, ni so prišli na javni prikaz. Sodobna oblačila, te možnost ne daje dame: če to dekolte, to mora biti zares dekolte! Poleg tega koža dekolte ostajaje odprta  skoraj v vseh različicah poletnih oblačil na dnevni in, večerne obleke, "zgoraj brez" ženskih skokih, v katerih se ne nositi svetlejše majice ... Je všeč ali ne, in vratu nega kože postane nuja.


Zgodovinsko ozadje:dekolteja  v obliki, kot jo poznamo danes - izum francoski. Odpiranje prsih in obleke izrez vratu pojavil med dame sodišča Isabella bavarske, v Burgundiji, v 15. stoletju.

Kdaj začeti vratu nego kože?

Vendar pa je lepa ženska ne sme biti za nekoga, ampak za mene prvi. Koža vratu - najlepša in privlačna (se ustavitese pred ogledalom, ki v prvi vrsti temelji vaš pogled?), Ampak tudi najbolj nezavarovana. Pravzaprav tu je, najbolj opazovana sprememba starosti, ni brez vezy inteligentni in izkušeni ljudje pravijo, da starost ženske ne bi bilo možno  določiti po obrazu, ampak samo po kože vratu. Toda to ne pomeni, da za nego kože vratu treba začeti, samo približuje srednjih let! Ravno nasprotno, če nego koži na vratu opravljamo v mladosti, dlje bo ostala sveža in lepa. Cosmetologists verjamejo, da je 22-23 let stara dekleta, naj se dobro zaveda, kako skrbeti za vrat.

V.I.B. je zelo intenzivn Booster - anti aging krema za obraz in dekolte.

 Naš lider prodaji!


Pomlajevalna krema
obraza in dekolteja (30 ml):
Sestavine:
- Sklop aktivnih sestavin iz maščobnih olj, fosfolipidi in vitaminov;
- Izvleček rjave alge;
- Hialuronska kislina;
- Extract kostoček vinogradi;
- Ekstrakt belega čaja;
- Extract Gamamelisa;
- Ekstrakt kostanja konja;
- Izvleček arnike;
- Kompleks aktivnih snovi v zrna beljakovin in polisaharidov.
Ko po napornem dnevu vaš obraz videti utrujeno in brez življenja, ampak vaše prijatelji  povabili  na zabavo, samo krema VIB nada svežino in sijaj vaše kože, glajenje gub in pomladiti obraz.
Kompleks aktivnih snovi iz maščobnih olj, fosfolipidi in vitamini: regeneracijo povrhnjico kože in reengineered, ohranja vlago, izboljša elastičnost kože.
Hialuronska kislina: oblike na površini kože neprekinjeno tanko foliju, ki ohranja naravno vlažnost kože, ne da bi prekinila izmenjave plinov z okoljem.
Extract kostoček vinograd ima močno regenerativno, zaščitno in obnovitven ukrep.
Beli čaj izvleček: dragocene in redke kozmetične sestavine z edinstvenimi zdravilnimi lastnostmi. To elite vrsta čaja uspeva izključno na Kitajskem. Zaradi svoje močne antioksidativne lastnosti, ščiti kožo pred prostimi radikali, preprečuje prezgodnje staranje kože, spodbuja nujno procese v celicah kože, vlaži, pomirja razdraženost in pomirja kožo.
Izvleček Gamamelisa: deluje protivnetno in blagodejno. Prispeva k odtok tekočine iz velikih plovil in okrepiti žilnih sten, in tako pomaga pri preprečevanju krčnih žil. Te lastnosti gamamelisa se uporablja v dermatologiji za odpravo razširjen ožilja omrežja v obraz.
Divjega kostanja izvleček: izboljšuje krvni obtok. Arnica Extract: pospešuje celjenje ran in odrgnin, zmečkanin razbremeni, lajša otekline. Kompleks aktivnih snovi iz zrn beljakovin in polisaharidov: zmanjšuje gube, gladi kožo.

Ni komentarjev:

Objavite komentar