četrtek, 13. oktober 2011

Pro Gel z aloe vero

i

To je dobro znano dejstvo, da od antike do današnjih dni, je tako preprost, pa vendar zelo učinkovita rastlin, kot aloe vera, in se uporabljajo za preventivne in kurativne namene. Podjetje NWA, glede na potrebo po tem izdelku, vam ponujamo edinstveno priložnost za uporabo pozornost Aloe Vera v naši vsakodnevni prehrani kot eden od najbolj potrebne izdelke za zagotavljanje sredstev na mikro in makro v telesu. Podjetje ponuja naravne NWA uravnoteženo pijače, gel na osnovi "Aloe Vera". Po lastnostih je podoben sok z celuloze iz svežih listov, "Aloe Vera" in je učinkovito dopolnilo k hrani. Vsebuje več kot 200 potrebna in koristna za telo naravnih snovi.
Zaradi edinstvene zdravilne učinke, "Aloe Vera", z redno uporabo je mogoče izpeljati iz telesa toksine, krepitev imunskega sistema, urejanje prebave, izboljšanje kože, las in nohtov
. Uporaba redni geli "Aloe Vera" v prehrani ni povzročila dolgo čakati na rezultat, ki vas bo navdušil s prvih dneh sprejema. Geli, "Aloe Vera" iz družbe NWA - železa zagotavljamo, da bo zdravje in dolgo življenje.
Atherton
Worldwide znane zdravilne lastnosti, "Aloe Vera". Ogromna količina znanstvenikov, ki delajo na študij teh lastnosti in da pokaže, kako. Eden od njih je - Dr Peter Atherton. On živi v Angliji, ki delajo v Oksfordovskom University, študij edinstvene lastnosti "Aloe Vera". Je avtor številnih člankov in knjig, ki so namenjena za te rastline. V eni od svojih knjig, Dr Peter Atherton opisanih 10 najboljših razlogov za redno uporabo Aloe gel "Vera". Ti razlogi se ne sme zanemariti, zato vas opozoriti:

10 razlogov, zakaj bi eno pijačo Aloe Vera Gel

1. Aloe Vera - naravno pijačo za dobro zdravje.
V pitje Aloe Vera Gel je celoten nabor vitalnih snovi, ki so v bistvu ni v naši hrani. Aloe Vera vsebuje 19 od 20 aminokislin, ki so pomembne za nas in 7 od 8 nenadomestljiv kislin. Niso ga proizvaja človeško telo in so slabo prebavi. Vendar pa mora zagotoviti učinkovito delovanje telesa prejemanje teh materialov v celoti, nato pa bo zdravja in dolgega življenja se nenehno spremljevalci človeka.
2. Aloe Vera naravni vir vitaminov.
Geli Aloe Vera - skladišče vitaminov. Vsebujejo vitamine A, C, E, B, tudi B12, ki je redka za rastline, folne kisline. Naše telo je oblikovan tako, da pravilno delovanje vseh organov zahtevajo povečano porabo energije in nekaterih vitaminov niso shranjeni, in zapravlja, ni časa za učenje. Zato moramo dobiti tako teh vitaminov iz hrane. Geli Aloe Vera nam lahko pomaga pri tem. Vsak dan, pitje dnevni znesek gel, smo nasičena naša telesa z vitamini, okrepi imunski sistem, odpravlja napetost v mišicah.
3. Geli Aloe Vera - kot miniralny vir.
Aloe Vera raste na območjih, kjer zemlja vsebuje veliko količino mineralov, se absorbirajo korenine rastlin in se kopičijo v njem. V Aloe Vera vsebuje kalcij, kalij, železo, natrij, magnezij, krom, cink in baker. Aloe Vera Geli najbolj priročen način za pridobitev teh telo miniralov.
4. Analgetik in protivnetno lastnosti aloe vera.
Po vrsti študij lastnosti aloe vera, so znanstveniki ugotovil, da te rastline vsebuje več vrst zdravil, ki imajo analgetik in protivnetno. Zato so naši predniki uporabljajo kot aktivne aloe pri celjenju ran in lajšanje bolečin.
5. Aloe Vera v bitko s virusami.
V gel pod krinko list Aloe Vera je dolga veriga sladkor, imenovan polisaharid. To nas ščiti pred zunanjimi vplivi virusov, ki povzročajo različne bolezni. Znanstveniki iz ZDA so lahko izpisek iz sladkorja v ustvariti zdravilo, ki preprečuje napad virusov in imunskega sistema. Toda z gelom aloe vera ni potrebno kupiti drago orodje. Dokaj redno uporabljajo gel kot rezultat dodatnih moči.
6. Aloe Vera - kot ojačevalnik z fibroblastov.
Kožne celice, ki sodelujejo pri tvorbi kolagena in elastina vlakna se imenujejo fibroblasti. Ta vlakna dajejo koži, ne samo fleksibilnost, vendar pa sodelujejo pri celjenju ran. Ti izidi so podlaga ali tkanja, začeli graditi nove celice zapiranje rane. Aloe Vera pomaga pri tvorjenju večje količine fibroblasti, in s tem hitro celjenje ran.
7. Pozitivni učinki na kožo.
Naša koža ima zapleteno strukturo iz več plasti. Cell nukleacijski globoko pod povrhnjico, z vsakim dnem bližje zgornja plast kože, da izgubijo svojo prvotno obliko. V približno 20-28 dni, obrne na orogovevschy plast, ki se postopoma kosmiči off. Zaradi hranilne snovi aloe vera gel pomaga koži zelo učinkovito, da se ohrani prvotno svežino in izgledaš.
8. Ugodno vpliva na črevesno mikrofloro.
Aloe Vera ureja črevesja, zagotavlja preživetje koristnih mikroorganizmov, bakterij in kvasovk. Kršitve črevesne mikroflore neravnovesje in vodi do zdravstvenih težav. Aloe Vera pomaga vzpostaviti prejšnje ravnovesje v črevesju, s čimer se odpravi problem dizbakterioz.
9. Aloe Vera za pomoč pri prebavi.
To organov prebavnega sistema zdrav in absorbira v kri telo potrebuje vse vitamine, ki sodezhatsya hrana, morate redno piti aloe vera gel. Znanstveniki pridobljena nedvoumen sklep, da je samo Aloe Vera spodbuja najbolj aktivno in učinkovito absorpcijo vitaminov in beljakovin v krvi, odpravlja problem pomanjkanja vitamina.
10. Aloe Vera in živahna dejavnost črevesja.
Aloe Vera je pozitivno vpliva na črevesje, odstranjuje strupe iz telesa. Aloe odpravlja bolečine in nelagodje, povezanih s težavami črevesja.

Aloe Vera | Drinks

Posebna pijače, geli:
• Izdelano v Nemčiji;
• Visoka koncentracija aloe vera;
• S čisto filtrate stanja;
• Kvalitativne metode proizvodnje;
• Ne vsebuje barvil;
• Uporaba v naravi
ali razredčenega z vodo ali sadni sok.
Pijače-geli na osnovi aloe vera barbadosskaâ
z različnimi okusi.
Uživajte slasten okus:
Pijače, geli, ki temelji na aloe vera Barbados v treh različicah,
Vedno z brezhibno okusa.

Aloe Vera Freemove. Фитнес напиток-гель:
Sestavine:
- 92% Aloe Vera;
- MSM;
- Chondroitin sulfat;
- Glukozamin sulfat;
- Vitamin E (100% priporočeni dnevni odmerek).
Glukozamin sulfat in hondroitin sulfat: pomaga ohraniti vaše sklepe zdravo in mobilni telefon.
Vitamin E: antioksidant, preprečuje nastanek krvnih strdkov in spodbuja njihovo resorpcijo.
MSM: glavni vir biološko žvepla, bistvenega pomena za telo, da se ohrani zdravje veznega tkiva in sklepov.
UPORABA: traja 2 žlici (30 ml) trikrat na dan za hrano v svoji čisti obliki ali razredčen z vodo, sadnim sokom.
1000 ml
Aloe Vera pijače. Напиток-гель со вкусом мёда:
- 90,1% Aloe Vera;
- 9% od cvetličnega medu;
- Vitamin C (100% priporočeni dnevni odmerek).
Vitamin E: pomaga v nasprotju srca in ožilja, bolezni prebavil, prehlad in gripa, živčne bolezni, nespečnost.
Vitamin C: povečuje odpornost, poveča sposobnost telesa za ravnanje z stresa. Služi kot zaščitni antioksidant, ki varuje celice in tkiva pred poškodbami, ki jih povzročajo prosti radikali.
UPORABA: traja 2 žlici (30 ml) trikrat na dan za hrano v svoji čisti obliki ali razredčen z vodo, sadnim sokom.
1000 ml
Aloe Vera pijače. Напиток-гель со вкусом персика:
Sestavine:
- 95% Aloe Vera;
- Naravna breskve okus;
- Vitamin C (100% priporočeni dnevni odmerek).
UPORABA: traja 2 žlici (30 ml) trikrat na dan za hrano v svoji čisti obliki ali razredčen z vodo, sadnim sokom.
1000 ml
Aloe Vera pijače. Напиток-гель со вкусом крапивы:
Sestavine:
- 91% aloe vera;
- 7% od cvetličnega medu;
- 2% krapivy.
Krapiva: je že dolgo uporablja kot celjenju ran, krepilnih, vitamin agent, je bogata s silicijem, ima protivnetno.
UPORABA: traja 2 žlici (30 ml) trikrat na dan za hrano v svoji čisti obliki ali razredčen z vodo, sadnim sokom.

Ni komentarjev:

Objavite komentar