četrtek, 13. oktober 2011

Aloe Vera Baby Fun-za mehko nego kože otroka.


Mnogi vedo, da je občutljivo kožo otroka, 30% tanjša kot koža odraslih, in zato bolj ranljivi in ​​občutljivi na zunanje vplive, kot je zaščitna pregrada ne nastane. Poleg tega je zaradi visoke vsebnosti vode v stratum corneum, kožo izsuši, zelo hitro je otrok, in zato še posebej občutljivi na vplive okolja. Ob rojstvu otroka izkušnje nenadne spremembe temperature in vlage, njegova koža zori zelo počasi, saj predmet mehanske obremenitve in učinki patogenov, onesnaževal in dražila. Nežna skrb mora ohraniti občutljivo ravnovesje občutljivo kožo otrok, zato je pomembno spodbujati samoregulacijo. Otroška koža je lahko Prebojih, in zato v nobenem primeru ne sme priti v stik z sintetičnih dišav, barvil ali konzervansov.
Naravni izdelki za nego kože ustvariti optimalne pogoje za njihov zdrav in skladen razvoj.
Tudi če bi ne brati drobni tisk na embalaži kozmetičnih izdelkov, ličila first izbira za vaš malček na natančno študijo o! Tukaj veljajo enaka pravila kot v kozmetični industriji za odrasle. Kritične sestavine ne sodijo v otroške kozmetike!

Nežen skrb za otroška koža

• Blaga čiščenje s pomočjo posebne formule;
• Intenzivna vlažilna in skrb za občutljivo kožo otrok;
• vonj Posebna otrok;
• Primeren tudi za odrasle.

Aloe Vera Baby Fun Otroci obraz krema z aloe

Vera (50ml):

Sestavine:
- Aloe Vera 35%;
- Mandljevo olje;
- Čebelji vosek;
- UV-фильтр;
- Tocopherol.
Mandljevo olje: naravni izdelek, ki je pridobljen s hladnim stiskanjem olupljenih sladkih in grenkih mandljev in se pogosto uporablja za kozmetične namene, za nego otroka občutljivo kožo. Kot del mandljevo olje je bogato z vitamini (E, A, F, pa tudi vitamini B).
Čebelji vosek: aktivne sestavine so čebelji vosek mehča in neguje kožo, okrepiti in obnoviti membrane celic kože, protivnetno, antiseptično in ran-zdravilni učinek.
Tocopherol (Vitamin E): Eden najbolj uporabljenih vitaminov v kozmetiki. Močan antioksidant, izboljšuje prehrano kožo, pospešuje prekrvavitev, zmanjšuje vnetje in draženje, spodbuja hitro celjenje površinskih ran. Normalizira hidro kože, pomaga vzpostaviti strukturo.
Filter zaščito pred sončnim sevanjem: koži dojenčkov in majhnih otrok še posebej potrebujejo zaščito pred ultravijoličnimi žarki, leče filtri absorbirajo UV-A in UV-B sevanje s površine kože in tako zmanjšajo škodljive učinke.

Aloe Vera Baby Fun Otrok Zaščitna krema z aloe vero (100ml):

Priporočljivo je, da zaščitijo občutljivo kožo v otroški ran, ima antiseptične lastnosti, ščiti pred dermatitis, preprečuje Plenic izpuščaj.
Sestavine:
- Aloe Vera 35%;
- Mandljevo olje;
- Čebelji vosek;
- Antiseptična;
- Panthenol;
- Glycerin.
Antiseptik: ščiti kožo pred vlago, preprečuje pojav nezaželenih mikroorganizmov, ima protivnetno delovanje.
UPORABA: dajo na čisto in suho kožo otroka.

Aloe Vera Baby Fun Детский мягкий шампунь с алоэ вера (250мл):

Rahlo vplivali na otroke, da tanke lase, prijeten na koži, pH-nevtralen glede na koži.
Sestavine:
- Aloe Vera 35%;
- Soft agenti obračun;
- Panthenol;
- Glycerin;
- Tocopherol.
Glycerin: ima mehčanje vpliva na kožo, vlaži, ščiti in obnavlja poškodovano kožo.
Pantenol: vlaži je, stimulira epithelization, ki se uporablja za zdravljenje ran, kaže protivnetno in protibakterijsko.
Soft čistilna sredstva: prečiščena z tanke lase Baby umazanije in maščobe.

Aloe Vera Baby Fun Mehka Otroški gel-krema za dnevno umijte z aloe vera (250ml)

Aloe Vera Baby Fun Детская пена для ванн с алоэ вера (250мл):

Sestavine:
- Aloe Vera 35%;
- Panthenol;
- Tocopherol;
- Soft agenti obračun;
- Vlažilci.
Pantenol: vlaži je, stimulira epithelization, ki se uporablja za zdravljenje ran, protivnetno in protibakterijsko.
Tocopherol (Vitamin E): Eden najbolj uporabljenih vitaminov v kozmetiki. Močan antioksidant, izboljšuje prehrano kožo, pospešuje prekrvavitev, zmanjšuje vnetje in draženje, spodbuja hitro celjenje površinskih ran. Normalizira hidro kože, pomaga vzpostaviti strukturo.
Soft čistilom: nežno očisti kožo in lase tako za otroka.

Aloe Vera Baby Fun Mehka Otroški losjon z aloe vero (250ml):

Sestavine:
- Aloe Vera 35%;
- Izvleček iz cvetov ognjiča;
- Nafta SOI;
- Bisabololom;
- Panthenol.
Izvleček cvetov ognjiča: Vsebuje karotenoide, hlapne, organske kisline, glikozidi in vitamin C. To je eden izmed najbolj priljubljenih protivnetna zdravila se uporablja za nežno in občutljivo kožo otrok.
Bisabolol: pomirja kožo in blaži draženje, naredi gladko občutljivo kožo in povečuje njeno sposobnost penetracije, ima antibakterijsko, protiglivično in protimikrobni učinek.
Pantenol: izboljšuje in povečuje možnost, da zadrži vodo, deluje protivnetno, analgetični učinek, blaži srbenje, zdravi rane.
Oil SOI: značilnost sojinega olja, ki je naravni emulgator, da "kopije" naravne lipide v koži in deluje v harmoniji s kožo. Naloga emulgatorjev - vrnitev v kožo svoje zaščitne lastnosti.

Ni komentarjev:

Objavite komentar