petek, 14. oktober 2011

Kolostrum.


Kaj je Kolostrum?

To je prvo sprostitev mlečnih žlez za novorojenčka sesalcev v prvih 24-48 urah življenja. Vsebuje številne imunskih faktorjev in rastnih faktorjev, kot tudi esencialnih hranil tripsin in zaviralci proteaz, ki ga varujejo pred uničenjem v prebavnem traktu. Je pokazala, da kolostrum zavira vsaj 50% negativnih procesov pri novorojenčku. Kolostrum Krave biološko primerna za vse sesalce, vključno z ljudmi, in pri imunski dejavniki, je veliko večja kot pri ženskah. Laboratorijska analiza imunskih in rastnih faktorjev iz kolostruma krav enake tistim v kolostrumu ženskah, vendar ravni teh dejavnikov je bistveno višja pri kravah. Na primer, pri ženskah kolostrum vsebuje 2% IgG, medtem ko krava kolostrum vsebuje 86% IgG, naiboleee pomembni imunoglobulini najdemo v telesu.
Kolostrum vsebuje blokiranje hormona krav, ki preprečuje dovzetnost za imunski dejavniki, tele svoje matere. Študije so pokazale, da imajo vse vrste, vključno s človekom, koristi od aktivnega imunskega lastnosti kolostruma krav, ne da bi eno sporočilo doslej in o alergične in anafilaktične reakcije. Zagotavljanje kolostrum je omejeno, saj je le 1-2 dni po rojstvu teleta. Najprej so potrebe izpolnjene in tele sprejmejo samo visoko kakovost kolostrum certificiranih krav, brez antibiotikov, pesticidov in sintetičnih hormonov. Kolostrum se obdelujejo pri nizkih temperaturah, odpornost in rastnih faktorjev ostajajo zelo aktivni.

Kolostrum KRAV - ni varna modulator.

Najpomembnejše sestavine kolostruma lahko razdelimo v dve večji skupini: imunski sistem dejavnikov in rastnih faktorjev. Drug proizvajalci so poskušali kopirati (genski inženiring) in da na trgu več posameznih komponent kolostruma. Najbolj znana med njimi: interferon, gama globulin (7), rastnega hormona in IGF-1 proteaze. Biotehnološka podjetja so zdaj ponujajo na trgu, IGF-1 po ceni 800 dolarjev. Za 50 cm

Rast dejavnikov.

На основе проведенных исследованияй в 1990 г. журнал New England Journal of Medicine сделал вывод, что лечение GH прекращало некоторые признаки старения. Д-р D. Rudman лечил 26 человек в возрасте 61-80 лет посредством GH. У пациентов отмечалось уменьшение жировых отложений во всем организме до 14%, увеличение плотности кости и массы истощенных мышц. Кроме того, их кожа стала толще и более эластичной. Клинические применения у симптоматических взрослых, как правило, от 1000 до 2000 мг 2 раза в день в виде капсул. Профилактические дозы не установлены, но некоторые авторы рекомендовали длительный прием при дозах, устанавливаемых самим потребителем. Тем, кто не показывает никакой клинической реакции, на колострум дозировка может быть увеличена в 2-3 раза до получения желаемого результата. Дети также могут применять колострум, но требуется гораздо меньшая доза. Побочные реакции, в основном, подобные грппозным, могут быть у 40%, но, как правило, они очень слабые и исчезают при длительном применении при тех же самых уровнях дозировки.
Za več sto letih uporabe, in več kot 1.000 klinične študije pokazale, da je kolostrum popolnoma varna, se ne veže z zdravili in brez stranskih učinkov na vseh ravneh uprave. Približno 75% protiteles proti virusnim boleznim v telesu ustvarja GL sestavni del imunskega sistema. Možnost AIDS in HIV v boju proti nalezljivim boleznim je resno oslabljeno ali delno zaradi negativnih učinkov na prebavo, kronično vnetje in drisko. Več nedavnih študij so poročali o vlogi kolostruma pri reševanju tega problema, ki izhaja iz kronične okužbe, kot so herpes simplex, rotavirus, črevesne okužbe z gripo. Kolostrum dobro deluje pri črevesnih povzročiteljev bolezni brez kakršnih koli stranskih učinkov. Kolostrum je sestavljen iz več dejavnikov, z močno protivirusno delovanje, še posebej imunoglobulini, laktoferin, in citokini.

Alergija in avtoimunske bolezni.

PRP v kolostrumu lahko deluje kot regulativni vsebine ščitnice. Dokazano je, izboljšanje ali izginotje patologije obeh alergij in avtoimunskih bolezni (multiple skleroze, revimatoidny artritis, lupus, miastenijo gravis). PRP zavira sverhobrazovanie limfociti in T-celic in zmanjšuje glavne simptome aallergy in avtoimunske bolezni: bolečina, oteklina in vnetje.

Za bolezni srca.

Spremenjeni imuniteto se lahko osnovni vzrok ateroskleroze in bolezni srca in ožilja. Na primer, je bila vrsta klamidijo, povezanih z nastankom arterijske plošče v več kot 79% bolnikov z boleznimi srca. V nedavnem članku NEJ of Medicine (36), je bilo sklenjeno, da bolezni srca je posledica imunskega insibilizatsii do srca antigene. PRP kolostrum lahko igrajo pomembno vlogo pri reverzibilnost bolezni srca, kot je bilo v primeru alergije in avtoimunske bolezni. Poleg tega lahko IGF-1 in GH v kolostrumu nižji LDL-holesterola, hkrati pa povečati HDL-holesterola koncentracije. Rast dejavnikov, kolostrum nudi popravek in regeneracijo srčne mišice in regeneracijo novih krvnih žil v koloteralnogo koronarne obtok.

RAK.

O koristih citokinov pri zdravljenju raka je bila prvič objavljena leta 1985 v knjigi o boju proti raku S. Rosenberg ", pa tudi. Od takrat, te iste citokinov našli v kolostrumu (interlikiny 1,6,10, interferon in lymphokine G) so samo najbolj raziskana v raziskave na področju zdravljenja raka. Laktalbumin kolostrum (kot je bilo ugotovljeno, lahko povzroči selektivno uničevanje rakavih celic, ne da bi to vplivalo na okoliške noncancerous celice). Prav tako je bilo poročali laktoferin kot dejavnik, ki ima proti raku dejavnost. Mešanica imunski dejavniki kolostruma in rastnih faktorjev lahko zavirajo širjenje rakavih celic. Če so virusi vedno povezano s pojavom ali širjenje raka, bi lahko kolostruma izkaže, da je eden od najboljših načinov za preprečevanje te bolezni od začetka.

Diabet.

Juvenilni diabetes (Type 1, insulina neodvisna), je verjel, da jo je povzročila avtoimunski mehanizem, in lahko povzroči alergijsko reakcijo na GHD protein. Kolostrum vsebuje več dejavnikov, ki lahko reševanje tega in drugih alergij. LgF-1 kolostruma so lahko povezane z obema inzulina in receptor LgF-1, ki se nahajajo v vseh celicah. Študije pri bolnikih v letu 1990 je pokazala, da LgF-1 spodbuja izkoriščanje glukoze, učinkovito zdravljenju akutnih hiperglikemija in diabetes tako zmanjšali odvisnost od insulin tipa II.

Izguba teže.

Programi LgF-one, ki jih zahteva organ, da prebavi maščob v energijo skozi spetstsikl. S staranjem je LgF-1, ki ga telo manj. Neustrezna, povezane z večjo pojavnost sladkorne bolezni tipa II, in težave z izgubo telesne teže kljub ustrezni prehrani in ustrezno obremenitev. Kolostrum je dober vir kp-1 kot dodatna terapija za uspešno hujšanje.

ŠPORT stresa.

Prekomerna telesna dejavnost in športna tekmovanja začasno znižuje imunski sistem, zmanjša število limfocitov T in NK celice. Zato športniki so bolj nagnjeni k okužbam in sindrom kronične utrujenosti. V veliki meri lahko pomaga veliko imunski dejavniki kolostruma, zmanjšati število in resnost okužb, ki jih povzroča tako fizično in čustveni stres.

Sindrom prebavnega trakta.

Ena glavnih prednosti kolostruma - povečati učinkovito delovanje prebavil zaradi številnih imunskih ojačevalnikov, nadzor klinične okužbe sečil. Dejavniki rasti Kolostrum prav tako igrajo pomembno vlogo pri ohranjanju zaprta in neprepustna za toksinov želodčne sluznice. To dokazujejo zmožnost kolostruma za nadzor kronično drisko, ki jih povzroča vnetje črevesja, ki jih povzročajo dysbiosis. Healing želodčne sindrom zmanjša toksične obremenitve in pomaga reverzibilnost številne alergije in avtoimunskimi boleznimi. Za zdrave športnike ali dodajanje kolostruma poveča učinkovitost absorpcijo aminokislin in ogljikovih hidratov za gorivo želodec. Več prebavljivih hranilnih snovi postanejo mišičnih celicah in drugih vitalnih tkiv in organov.

Celjenje ran.

Nekatere sestavine kolostruma spodbuja celjenje ran. Nukleotidi, IGF, LgF in kp-1 spodbuja rast kožnih celic in obnovo z neposrednimi ukrepi na DNA in RNA. Ti dejavniki rasti spodbuja celjenje poškodovanih tkiv, ki jih razjede, poškodbe, opekline, kirurškega posega ali vnetne bolezni. Tkivo, ki ugodno vplivajo zdravilne lastnosti kolostruma - kože, hrustanca, kosti in živčne celice. Kolostrum prahu se lahko uporabljajo v lokalno pojavi, kot so gingivitis, alergični usta, razjede v ustih, kosi, strganje, opekline.

Kolostrum kapsuly (400 mg, 60 kapsul):

• Pure ekstrakt govejih
kolostrum, liofilizirane
v kapsuly;
• brez maščobe;
• Ne vsebuje rahljanje snovi;
• Oboločka kapsule: želatina;
• Priporočljivo je, da sprejme vse
den, 2 1 kapsula na raza utrom
in zvečer, z veliko
količino tekočine.

Kolostrum ledency (300 mg, 90 ščuka):

• Pure ekstrakt govejih
kolostrum, liofiliziramo,
pritisku;
• ne vsebujejo kazeina, zmanjšano
vsebnost maščobe;
• z vanilijevo okusov;
• Idealno za potovanja;
• Praktični pakiranje 90 bonbonov
300 mg vsak;
• Priporočljivo je, da sprejme vse
dan, 2-krat na sladkarije zjutraj in
noč, da se raztopi v
polosti rta.

Kolostrum - pitje dodatka (125 ml):

• Pure, tekoči izvleček
iz govejega kolostruma;
• ne vsebujejo kazeina, filtriran;
• Priporočljivo je, da sprejme vse
dan, razvoj polčasa do priema
moke, 1 žlica čisto
pitje dodatki, ali skupaj
s hladnim sadnim sokom.

Ni komentarjev:

Objavite komentar