petek, 14. oktober 2011

Kozmetika z Asai.

Kozmetični učinek

Antocianini (pegmenty rastliny) v Acai zmanjšali uničevanje celic na koži, preprečuje proces staranja. Kot vir maščobnih kislin, neguje in zdravi koži Acai. Fitosteroli uravnavajo lipidov dejavnost zgornje plasti kože. Poleg tega, fitosteroli spodbujajo obnavljanje kožnih celic in se uporabljajo za zdravljenje dermatitis.

Sredstva za nego kože.

1. Balzam za ustnice z jagodami Acai maslo in dodatkem, sončnično olje, da se prepreči izsušitev vam bo omogočilo, ustnice v vsakem vremenu in v vsaki situaciji. (10 ml).
2. Lahka krema z izvlečkom iz jagod acai, vitamin E in vlažilna sredstva. Omogoča popolno prilagodljivost in nežno nego vaše kože. Za normalno kožo in kožo mešan tip. (50 ml).
3. Čiščenje obraza 3 v 1 (200 ml).
 Sredstvo za Čiščenje obraza, vodichka za pranje in za odstranjevanje ličil okoli oči - tri v enem s izvleček jagod acai!
Čisti nežno osvežujočo in ima pomirjujoč učinek. Daje kože svežo, sijoča ​​barve.
4. Zelo stabilno krema z izvlečkom iz jagod acai, vitamin E in vlažilne snovi. Delovanje kreme, precej po uporabi opazlivo, zaradi delovanja dodanego v sestav mehkego olja! Daje koži svežino, mehkobo in naravne barve. (50 ml).

Sredstva za nego kože telesa

1. Blagi peeling tuš izvleček jagod acai (150 ml). Očisti kožo, odstrani odmrle celice s površine kože in daje čudovit občutek gladkosti. Čudoviti vonj Asai jo spremeni v dogodkovno proceduro in naredi kožo posebnega!
Drugo Muss DLA duše (150 ml).
Posebna Mousse za prho z izvleček jagod acai. Nega kože  zagotavlja občutek nežnosti in izvirnost vaše kože!
3. Olje za kožo, kot spray (150 ml). Vsebuje poleg velikega števila snovi za zdravljenje kožnih sestavo mandljevo olje in olje acai jagode. Koža postane mehka za občutek in z neprimerljivo nežnostijo. 

Nega  las

1. Śampon za lase z izvlečki jagod acai zagotavlja nežno zdravljenje po pranju. Omogoča enostavno cesanje las in daje-zdrav sijaj in moč. Idealna nega po pranju  las. (200 ml).
2. Blag šampon z izvlečki jagod acai in pantenol. Čudovito čisti lase z umazaniji. Po pranju lase videti sveže, dišeče in blestecimi .Priporoclivo za vsakodnevno pranje. Za boljšo uporabo česanje po šamponiranje izberte izdelki z našej linije  za nego las. (200 ml).
3. Mehki śampon za lase z izvleček jagod Acai in pantenol. Izijemno ocisti lasje ze vsakej umazaniji, pridaje naravni sijaj las. Pomaga, da enostavno razgladiti kot suhe tako i mokre lase. Śampon daje življenje veśem lasje. 

School of kozmetike s Asai

Ni komentarjev:

Objavite komentar