četrtek, 13. oktober 2011

Osvežilna pijača Vitality drink.


Vsi vemo, da vitamini so potrebni za normalno delovanje telesa. Vedno smo slišali, da morate jesti sadje in zelenjavo, ker vsebujejo vitamine. Vemo tudi, da bi morali še posebej pozorni na to, ne samo v obdobju intenzivnega duševnega in telesnega dela, ampak tudi v teh sezonah, ko smo izpostavljeni bakterije in viruse. - v jeseni, pozimi in spomladi, ampak kaj je vitamini in kakšna njihove vloge v človeškem telesu, ne vedo vsi. O tem i pogovorimo.
Povečan vnos vitaminov namenjen, za tisti ljudje, katerih prehrana je neustrezna, otrokom in najstnikom v času zrelosti, bolnim  ljudjem z dolgotrajno rehabilitacijo, nosečnicam in doječi materi.


V teh primerih je treba zaradi pomanjkanja vitaminov se napolniti z ustreznimi vitaminskimi dodatkami. Na te informacije ponavadi se končajo vse naše znanje. Malo ljudi dejansko ve, kaj so vitamini, zakaj so potrebni, kaj je njihov vpliv. Vendar to ni nepomembno, da ne ve vsak od nas. Vitamini so organske spojine, ki jih telo ne more proizvajati zato jih mora zagotoviti s hrano. Skupna lastnost je nizka molekulska masa vseh vitaminov - njihovo vlogo v človeškem telesu je organizacija vseh večjih procesov. Organizem spominja velik kemična tovarna, v kateri je proizvodnja energije in gradbenega materiala (npr. protein). Vitamini so prisotni v vseh živih organizmih in so potrebni za izvajanje kemijskih reakcij bistvenega pomena za življenje. Ti delujejo kot katalizatorji, nekako  pospešujejo kemijčne reakcije, ki ne sodelujejo neposredno pri njih. Na primer, nadzor nad razdeljevanjem hrane v preprostih topne snovi (prebavni encimi), ali poskrbi za nadaljnjo pretvorbo teh preprostih snovi v energijo. Vloga vitaminov spominja na delo menedžerjev, ki ne delujejo, vendar je njihova prisotnost pomeni, da zaposleni delajo hitreje in učinkoviteje.

Vitality pijača

Ladunek vitaminov  na vsak dan!

1 čajno žličko na dan!


Osvežilne pijače koncentrata. Prehransko dopolnilo. Sestavljen je iz 23 koncentrirani sadni in zelenjavni sokovi: rdečega grozdja, jabolk, sliv, šipek,
malina Persik, Vishnu, klubnika, Morkov, čërnaâ smorodina, Buzin, Krasnaya smorodina, eževika,
golubika, tёrn, bilbery, chernoplodnaya ryabina, morska krhlika, limona, abrikos, brusnika, arnike, shipovnik, tomatы. Plus 10 vazhnыh vitamin: B1, B2, B5, B6, B12, D, E, niacin, biotin, folievaya kislota. Ne vsebuje živaljskega izvora. Ne vsebuje konservantov. Ne vsebuje barvnikov. Možnost uporabe kot nadomeščač oljia za salate. Odlično paše za yogurt, desert, sveži vafeli ali blini. Priporočliva uporaba vsak dan, 1. žlica v času ali  po kosilu, prijemati rozredčeno ali v originale.

Ni komentarjev:

Objavite komentar